Kesäkuu tuli ja meni. Teräsmeduusoissa pohdiskeltiin muun muassa setien intoa selittää, naisen oikeutta päättää ehkäisystä ja juhannusasioita. Lukijoita kiinnostivat myös ikivihreät kosmetiikka- ja teknologiatestit.

Kesäkuussa julkaistiin 20 uutta postausta, joiden aihepiirit vaihtelivat tuttuun tapaan juoksemisesta nakuiluun ja venyttelystä siihen miksi treenibloggaajalle vittuillaan jos tämä ei olekaan kiilusilmäinen smoothieta kiskova terveysjeesus. Ei koskaan kahta samanlaista päivää Teriksissä! Muun muassa näistä asioista kirjoitimme:

Sivustolla käy edelleen vilskettä, ja se on hyvä se. Edelleen kuukauden luetuimpien kärkipaikkaa pitää Curly Girl -metodia ruotiva postaus, joka on luettu yhteenä yli 100 000 kertaa. Se on aika paljon se! Muutenkin erilaiset testit niin kauneuden kuin teknologian saralta tuntuvat kiinnostavan, tässä lukukerroiltaan suosituimmat tältä kuulta:

  1. Mikä on Curly girl -metodi ja toimiiko se?
  2. Testissä hiusten vaalennus hunajalla
  3. Testissä Oura
  4. Testissä Suuto 3 Fitness
  5. The Ordinary eli ei ristus miten hyvää kamaa
  6. Kasvattaako risiiniöljy ripsiä
  7. Testissä Polar Vantage V
  8. Säästäminen on uusi fitness
  9. Älä setä selitä
  10. Tilannekatsaus 4: Hyvää fiilistä ja takapakkia

Ps. Olemme aikeissa päivittää saittia ja etsinnässä on WordPress-velho, joka osaisi auttaa sivuston korjausten tekemisessä. Ilmiannot osoitteeseen terasmeduusat(a)gmail.com

Pps. Yhteystieto- ja yhteistyösivu on päivitetty kävijätietoineen ja bloggajaprofiileineen. Tsekedi tsek!