Kääk-juorut: Suositut treenibloggaajat nähtiin ravintolassa iloisissa tunnelmissa. “Ei ollut juoksutreenit ja vihersmoothiet mielessä”, terassilta juorutaan. Katso kohukuvat!

Eilinen oli siitä poikkeuksellinen päivä, että olin viettämässä sosiaalista elämää. Ensin osallistuin Ping Helsingin vaikuttajamarkkinoinnin tapahtumaan, jonka jälkeen istuimme Sofian kanssa Korjaamon terassilla. Ei siis mitään ihmeellistä, paitsi: ei yksi vaan kaksi ihmistä kävi tunnin sisään kommentoimassa:

“Ollaanpas täällä urheilullisissa tunnelmissa.”

Kyllä! Mikä suoranainen skandaali! Kaksi pääosin urheilusta ja liikunnasta kirjoittavaa ihmistä istui kesäiltana terassilla juomassa skumpat ja oluet, ja tupakankin allekirjoittanut pummi paikalle saapuneelta kaverilta! Kääk!

Eri asia olisi jos olisimme jonkinlaisia terveysjeesustelijoita täällä saitilla tai some-kanavissa. Jos väittäisimme olevamme raivoraittiita, virhersmoothieita imuroivia ja samaan überterveellisyyteen muitakin syyllistäviä kiilusilmiä, vittuilu olisi oikein aiheellista ja tervetullutta. Mutta että tavallinen ihminen tekee tavallisia ihmisten asioita! Kääk!

Ihmiset halutaan usein pistää tiukkarajaiseen lokeroon. Jos tykkäät urheilusta, et voi tykätä mässäilystä. Jos keskityt asiaan x, et voi koskea asiaan y. Jos olet nätti, et voi olla fiksu. Jos pelaat lätkää, pitää pelata änäriä eikä lukea kirjoja. Suutari pysyköön lestissään ja niin edelleen. Jos tahtoo vanukasta, ei saa munakasta, sarjakuvataiteilija J. Tilsaa lainatakseni. Tai ehkä tässä tapauksessa lainauksen pitäisi mennä niin, että jos tahtoo vanukasta, ei saa enää koskaan ikinä ajatellakaan maistavansa munakasta. Normaalielämässä ihmiset ovat montaa eri asiaa, samaan aikaan ja iloisesti ristiin, mutta jos esille tulee pääosin vain yksi puoli, muuttuu se nopeasti koko totuudeksi katsojien silmissä.

Sofian kalatohvelit aiheuttivat suurta hämminkiä ja kiinnostusta.

Ei sillä että kannustaisin ketään hirveään hurvitteluun. Juomani pari alkoholiannosta aiheuttivat sen, että uni oli katkonaista ja aamulla (tätä kirjoittaessani kello on 07.22) on sellainen olo että olisi ollut ulkona pidemmänkin kaavan kautta eikä fillaroinut kotiin ennen iltakahdeksaa.