The Ordinary – ei ristus miten hyvää kamaa!

Kiinnostaako kosmetiikka joka tekee sinusta 20 vuotta nuoremman näköisen puoli-ilmaiseksi? Ei muuta kuin jatka lukemista, tämä ei ole mikään pyramidihuijaus!

Pistin tähän postaukseen useamman kuvan, joista voit itse arvioida tuotteiden tehon. Yhdessäkään tämän postauksen kuvassa ei ole mitään filttereitä eikä meikkiä iholla.

Minähän aloitan kosmetiikkapostaukset aina samalla tavalla. Näin:

“En juurikaan käytä kosmetiikkaa, mutta olen tosi nirso sen suhteen mitä käytän. Tavalliset markettikamat eivät juuri koskaan sovi iholleni, mutta en raaski maksaa kosmetiikasta paljoa koska pelkään että sekään ei sovi.”

Jep, tämä on tosi kätevä yhdistelmä.

No arvaas mitä. Olen löytänyt tosi halpaa ja tosi hyvää kosmetiikkaa internezistä. Kyseessä on merkki nimeltä The Ordinary. Tuotteita myy mm. Deciem. Ylistystä löytyy pitkin nettiä, mutta olen silti TODELLA yllättynyt ja vaikuttunut.

Siis en oikeasti ole IKINÄ nähnyt mitään tällaista. Vaikka en nykyisin jaksa läträtä kosmetiikan kanssa, olen sitä aikoinani tehnyt. Tuloksetta. Mutta tässä kuvassa on meikitön ja filtteritön melkein 38-vuotias naamani – ensimmäisen kerran finnittömänä sitten vuoden 1994:

Minulla on ollut kystinen akne, nyt oikeasti jo vuosikymmeniä. Sitä on hoidettu kaikella mikä irtoaa, antibiooteista apteekissa sekoitettaviin kasvovesiin ja Roaccutaniin asti. Ei siksi, että finnejä olisi ollut hirveät määrät kerrallaan, mutta niitä oli AINA ja ne olivat tosi kipeitä ja isoja.

Kaikenlaista kosmetiikkaakin olen kokeillut, mutta kun ei se koskaan tuntunut toimivan, olen jo vuosia mennyt sillä linjalla että pesen kasvot käsisaippualla ja laitan jotain rasvaa mikä ei tunnu tukkivan.

The Ordinaryn tuotteisiin törmäsin sattumalta, ja kun halpoja olivat niin menivät kokeiluun. Onneksi menivät!

Yhden käyttökerran jälkeen aamulla peiliin katsoessani tajusin ensimmäisen kerran mitä tarkoittaa se, että iho hehkuu.

Samana päivänä kuulin, että “näytät niin kauniilta” ja “näytät ihan kaksikymppiseltä”. Puhuja ei tiennyt mitään tästä kosmetiikkakokeilusta (eikä ollut sellaisessa asemassa että hyötyisi kehumisesta mitekään!)

Noin viikon tuotteita käytettyäni minulle yritettiin myydä bussissa lastenlippu. Lastenlippu! Ikäraja on 16.

Hehkun lisäksi ihoni tuntuu hyvältä. Yleensä sitä kiristää niin maan perkeleesti vaikka se on rasvainen. Mikään kosteutus ei tuntunut riittävän, iho jäi irvistämisestä ruttuun ja silti oli suorastaan öljyinen. Rasvainen ihoni on edelleen, mutta enää se ei kiristä eikä näytä kreppipaperilta.

Ja tosiaan ne finnit. Oli ehkä kahden viikon jakso, että niitä ei ollut ollenkaan. Siis ollenkaan! Nyt taas finnejä on silloin tällöin, mutta ei paljoa, ei pahasti, eikä isoja.

Käsitykseni on se, että The Ordinaryn tuotteissa on lähinnä vaikuttavat aineet ja jotain pakollista, ei muuta. Näin ollen pitoisuudet olisivat sen verran suuria että jotain oikeasti tapahtuukin. En ole tätä jaksanut googlata, enkä ole kemisti, joten en voi sanoa väitteen paikkaansapitävyydestä mitään. Mutta onhan se nyt selvä, että jotain nämä tekevät!

Asiaan perehtyneet luovat The Ordinaryn tuotteiden käytöstä “rutiinin”, eli mitä käytetään milloinkin ja missä järjestyksessä. Itse en jaksa perehtyä, joten laitan näitä pakkauksen ohjeen mukaan ja olen valinnut tuotteet aika satunnaisesti.

Ostin ensin “Buffet”-seerumin, joka tekee kaikkea, hyaluronihapon (Hyaluronic Acid 2% + B5) joka sitoo kosteutta ja Alpha Lipoic Acid 5% -seerumin joka kirkastaa ja vähentää iän merkkejä.

Koska olin niin innoissani, uuteen tilaukseen lisäsin Amino Acids + B5 joka kosteuttaa, Lactic Acid 10% + HA, joka kuorii sekä Granactive Retinoid 2%, joka väittää tekevänsä ihosta nuorekkaamman. Ajattelin että se toimisi myös finnejä vastaan, retinoidia kun on.

Näistä selkeästi parhaat tuotteet minulle ovat Alpha Lipoic Acid (hintaa 6,80€!!!) ja Buffet. Ensiksi mainittu on se, joka tekee kaikkein radikaaleimman eron. Turhimmaksi nimeäisin retinoidin, mutta nyt pitää muistaa, että en tiedä näistä asioista yhtään mitään. Pelkkää näppituntumaa siis!

Muista myös, että käytän tuotteita tietämättä mistään mitään, että jos olet kosmetiikkapro ja huomaat jotain järkyttävää feilua, niin jätä toki kommentti!

Olen hehkuttanut näitä tuotteita kavereilleni niin, että he luulevat jo kyseessä olevan jokin pyramidihuijausmarkkinointi. Siitä ei kuitenkaan ole kyse. Minulla ei ole mitään tekemistä tämän firman kanssa, ja olen ostanut kaikki nämä litkut omilla rahoillani. Ja maksanut kalleimmasta noin 15 euroa!! Muiden hinta on about puolet siitä, mikä on tosi pieni hinta siitä että peiliin katsoessani luulen että minulla on meikkivoidetta. (Tuolta Deciemistä tilatessa toimitus on ilmainen, jos tilaa yli 25 eurolla.)

Vieläkään en jaksa hoitaa ihoani erityisesti. En käy kasvohoidoissa ja pesen edelleen naamani käsisaippualla. Sen lisäksi lätkin 2-3 näistä kerralla naamaan, mikä vie ehkä parikymmentä sekuntia. Näkemääni vaivaan nähden tulos on ainakin omaan silmääni ihan käsittämätön.

Todellakin suosittelen! Tilaa, hämmästy ja muista jatkossa kantaa henkkaria mukana että saat kaljaa kaupasta!

Tämä EI OLLUT kaupallinen yhteistyö.

Previous

Testissä Suunto 9

Next

Pelottava ruutuaika

7 Comments

 1. Hilleri

  Komppaan, nää on kyllä aivan loistavia. Itsellä myös akne vaivannut sellaiset 15 vuotta, pillerit pitävät kurissa, mutta siltä pientä röhnää puskee aina läpi. Ja nahka on kuiva öljyisyydestä huolimatta. Vaan nyt on helpottanut vähitellen. Itsellä on nyt vakiokäytössä C-vitamiini, Salicylic Acid 2% ja 2% retinoidi voide.
  Seuraavaan tilaukseen lähtee sitten noita kosteuttavia enemmän.

 2. Lotta

  Oot puhunut näistä niin paljon että alkaa väkisinkin kiinnostaa. Mutta tuo yhdistelmä on sellaista korkeampaa matematiikkaa, että tilaa mulle seuraavan kerran samat kamat kuin itsellesi 😀

 3. Kiitos Sofia, nämä menevät kokeiluun! Hienoa, että ovat kaiken lisäksi järkevän hintaisia. Ja kyllä nuo putelitkin silmääni sopivat 😉

 4. Nimetön

  Ainakin tuota happojen käyttöä kosmetiikassa kannattaa vähän googletella. Itse törmäsin joitain viikkoja tähän videoon, jossa näkyy tuokin tuotesarja vilahtavan (mitään hirveän selkeitä neuvoja ei kuitenkaan tuo video yksin tarjoa).

  https://www.youtube.com/watch?v=BnuDT8R9UmE

 5. Miia

  En tajunnut tästä mitään mutta olen silti vaikuttunut. Tilaa mulle samat ku Lotalle!

 6. A

  Deciemin ja The Ordinaryn perustajalla ilmeisesti menossa joku tilanne (psyykkinen ongelma tms.), koska pisti just viime viikolla putiikkeja ympäri maailmaa kiinni ja on uhonnut mm. Instassa lakkauttavansa koko firman. Kukaan ei tiedä, onko kyseessä pressikikka, mut ainakin ihmiset on nyt epätoivoissaan tilailleet näitä puteleita laatikkotolkulla vastaisuuden varalle.

  Suosittelen tän takia tilaamaan jostain jälleenmyyjältä, joilla on varastot täynnä ja putiikki edelleen toiminnassa, koska suoraan Deciemiltä tilatessa ei välttämättä tule vastausta.

  Ja kyllä, nää ON huipputuotteita!

 7. Meri

  Näitä saa muualtakin kun googlettelee. Tukholmassa ainakin nk-tavaratalo myy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén