Mistä Teriksissä keuhkottiin tässä kuussa? Voiko kaiken saada samaan aikaan? Mikä perkeleen curly girl? Ja miksi emme ole tulokuningattaria vaikka syytä olisi?

Olemme täällä Teriksissä jo pitkään suunnitelleet kuukausikatsausta, joka summaisi yhteen menneen kuun. Ja kas, tässä se vihdoin on, ensimmäinen kuukausikatsaus laatuaan.

Teristen näppikset ovat savunneet, kun on ollut monta tärkeää aihetta ruodittavaksi. Postauksia julkaistiin 21 kappaletta (22, jos tämäkin lasketaan mukaan). Muun muassa nämä aiheet mietityttivät:

Saitilla on riittänyt vipinää myös teidän kävijöiden puolelta. Uniikkeja kävijöitä tässä kuussa oli mukavat 28 000, sivulatauksia 100 000. (Vertailun vuoksi: Mömmön tuoreen artikkelin mukaan bloggaajien tulokuningattarilla on blogeissaan kävijöitä 30-60 000 kuussa, eli ollaan aika lähellä suosituimpien lukemia. Ollaanko tulokuningattaria? No ei olla ei. Vaikka syytä olisi. Yhteistyöpyynnöt ja palkinnot ja rahalahjoitukset voi osoittaa osoitteeseen terasmeduusat@gmail.com).  Tässä suosituimmat artikkelit toukokuulta:

 

Huomenna alkaa kesäkuu, ja silloin taatusti jauhetaan kesäjutuista ja urheilusta ja varmana kaikesta muustakin kiinnostavasta. Ja ehkä muutumme ensi kuussa tulokuningattariksi ja saatte seurata meidän fantsua luksuselämää. Sofia otti jo varaslähdön, kun kävi purjehtimassa fabulöösisti.