Purjehduskausi avattu…

…ja vielä ollaan ehjiä!

Eilen koitti tämän kesän ensinmäinen purjehdusretki. Melko pieni sellainen, tosin, mutta ehtipä senkin aikana sattua ja tapahtua!

Vaikka edellinen purjehduskerta oli viime kesänä, en ollut tällä kertaa yhtään niin hermona kuin viime vuonna! Tiedä sitten mistä johtui…

Koska aikaa ei ollut mitenkään älyttömästi, päätimme käydä kiertämässä Suomenlinnan. Koska Kustaanmiekassa on aiemminkin sattunut jännittäviä tilanteita risteilyalusten kanssa, mietimme tosi tarkasti niiden aikatauluja. Onneksi olin juuri roikkunut varustamojen nettisivuilla tsekkailemassa reittimatkoja, joten aikataulut olivat hallussa.

Siis tässä kohtaa!

Kiersimme Suomenlinnaa, ja siinä meni tovi, kun Särkän puolella oli tuuli niin vähäistä. Käännyimme, ja Lonnan kohdalla sitten kurkkasikin vanha tööttäystuttumme Viking XPRS.

Mutta hyvinhän me ehdittäisiin alta pois! Läpi väylän vaan, vauhti kun oli hyvä.

XPRSissä oltiin toista mieltä. Ensin se tööttäsi kerran, ja kun olimme vaan että “no ainahan noi meille tööttää”, vielä oikein sarjassa!

Ei muuta kuin nopea käännös, emme me tosiaan olisi ehtineet alta pois..!

Oikea vaaratilanne kyseessä ei ollut, mitä nyt pikku hölmöilyä. Mutta sitähän tämä opettelu on. Ehkä jonain päivänä ei enää sanota, että ainahan noi meille tööttää…

Previous

Ehkä minäkin joskus

Next

Parhaat juoksukengät

2 Comments

 1. Aino

  Mahtavaa! Tuli heti fiilis, että minäkin haluaisin vesille…

  Olen yrittänyt tavoitella sinua liittyen asiakkaani tuotenäytelähetykseen, jonka haluaisin laittaa tulemaan sinulle jo ensi maanantaina 3.6.

  Onkohan meilini tullut perille, vai onko se hukkunut bittiavaruuteen?

  • Sofia

   Hei, mulla oli puhelimessa ongelmia sähköpostin kanssa (ilmeisesti näin voi käydä jos ei ikinä päivitä mitään sovelluksia 😀 ) mutta nyt pääsin lukemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén