Kaveri törmäsi Facebookissa mirrijoogaan. Kyseessä on suora käännös, eikä liity kissoihin, mutta koska somesensuuri, en kirjoita sanaa sellaisenaan vielä tähän kohtaan.

Jostain syystä tämä mirrijooga näyttää nousevan nyt. Nousevan kuin tiedät kyllä mikä siinä vaiheessa kun edessä on miellyttävä joogapylly.

Ajattelin kirjoittaa tämän jutun asiallisesti, mutta en pysty. Eli jos et jaksa alapääjuttuja, niin rullaa nopsaa alas ja lue joku toinen kirjoitus.

Kuvan kissa paheksui minua Ranskassa mutta ei liity tapaukseen.

Noniin eli termi ja ilmiö on siis pussy yoga. Et ehkä löydä sitä Facebookista, koska sensuuri. Minäkin pääsin väijymään vain kaverin lähettämällä linkillä. Älä myöskään googlaa pussy yoga jos et ole valmis seurauksiin!

Halutessasi tutustua asiaan tarkemmin voit googlata vaikka “pelvic floor yoga feminine energy” tai muuta vastaavaa. Jos et halua käyttää sellaista raisua sanaa kuin pussy, niin joogakielinen vastine sille on yoni. Tosin yoni tarkoittaa sitten koko hässäkkää kohtuineen häppäreineen päivineen.

Jos olen oikein ymmärtänyt, tämä pyssy yoga on lantionpohjan harjoittamista joogan ohessa. Se ja kaikenlainen pussy conditioning on kuulkaa kova trendi maailmalla. Siihen sisältyy kaikenlaista höyryttämistä, jumppaa ja lantionpohjan hoitelua munalla. Ei sillä tavalla, lue eteenpäin niin tiedät miten!

Simpukat niiden pitäisi olla. Kyllä nämä silti voinee pukea ylleen mennessään yonimunapiiriin?

En tiedä miksi tämä ilmiö nyt näyttää nousevan, mutta hyvä puoli siinä tietenkin on se, että ihmisten tietoisuus lantionpohjasta lisääntyy. Monet miehet ja naiset hyötyvät sen treenaamisesta ihan jo ryhdin, kipujen välttämisen kuin seksinkin kannalta.

Huono puoli tässä yonin kutsussa on se, että lantionpohjan harjoittaminen kääritään hungalabungalan viittaan. Juu, yoni naisen ja naisellisen seksuaalienergian symbolina kuuluu joogaan, samoin kuin vaikka bandhojen harjoittaminen.

Mutta sori nyt vaan, ainakaan minulla ei ole yonissani mitään seksuaalienergian lähdettä tai mystistä naiseuden voimaa. (Tai jos onkin, niin kaikki se virtaa vapaana ihan itsekseen ilman, että menen kursseille ja hankin puolijalokivisiä pimpinhoitovehkeitä.) Naisen lisääntymiselimet ovat tietysti kaikkine ominaisuuksineen suorastaan mykistynyttä ihailua aiheuttava laitos, mutta mikä ihmiskehossa ei muka ole!

Pahinta on se, että näihin mirrijoogailuihin kuuluu ihmeellistä hiippailua, jonka aikana hivellään muita naisia kukkasilla ja nostatetaan yhdessä feminiiniä energiaa. Sen lisäksi toosaan tungetaan ylihintaisia, sileäksi hiottuja kiviä, joille on ennen sisään tuuppaamista asetettu intentio. Pyöriessään kuin se kuuluisa puolukka justiinsa siellä, nämä kivet sitten lähettävät parantavaa energiaa taikka muuta shittiä. Nämä ns. yonimunat ovat esim. ruusukvartsia, koska se parantaa ja rakkaus jne.

Kun yonimunaa kierittää toosassaan eri tavoin, oppii nauttimaan seksistä enemmän ja feminiinienergia lisääntyy. Eka selittyy tietysti sillä, että lantionpohja kehittyy treenaamalla. Sitä en ymmärrä miten feminiinienergia lisääntyy työntämällä sisäänsä kiviä, mutta eiköhän sillekin joku selitys ole keksitty!

Juuh elikkäs. Treenaa lantionpohjaasi kuten lystäät, vaikka sitten munalla tai yonimunalla. Kenties pussy yoga on justiinsa sun juttu (jos on niin kerro kommenteissa mitä se oikein on!). Jotenkin vaan koko hommassa haiskahtaa taas yksi suorituspaine naisille lisää ja myös lievä rahat pois tyhmiltä -aromi. (Sanoisin jopa että I smell something fishy, mutta se väite että naisen sukupuolielimet haisevat pahalta on niin vitun väsynyt ja typerä juttu että en jaksa.)

Sun ei tarvitse kaivella mitään toosa- tai naisenergioita yhtään mistään, ilman kivimunia tai niiden kanssa. Tosin senkus kaivelet jos se on sinusta kivaa ja hyödyllistä. Värkkiensä kanssa kannattaa olla hyvissä väleissä, ja jos se onnistuu näin, niin mahtavaa. Mutta voin kertoa, että ei siihen mitään erityistä henkistä tiedostamista tai kiviä tarvita.

Ja sitä lantionpohjaakin voi treenata ihan issekseen jumpaten, liikunnan yhteydessä taikka yksin/ seurassa seksiä harrastamalla. Ei tarvitse erikseen mennä mihinkään noitapiireihin.

P.S. Sinä jolla on silmää ajan ilmiöihin, kerro teoriasi miksi juuri nyt syntyy niin paljon melua toosasta? Onko se vastareaktio sille, että setämiehillä on niin kova hinku nykyään päättää, että mitä sillä toosalla saa tehdä? Jos näin niin ehkä yonimunat ovatkin vastarinnan väline. Siinä tapauksessa perun kaikki edeltävät pilkkapuheeni ja suosittelen jokaisen tunkemaan toosansa täyteen yonimunia. Niitä voi sieltä sitten ampua kohti kontrolloivia setiä.