Taas meni yksi vuosi. Mitkä olivat Teristen suosituimmat postaukset ja millainen rooli pirikiikareilla oli lukijoidemme käyttäytymisessä?

Sivustolla kävi mukavaa vilskettä, kiireisimpinä kausina kolmeakymmentätuhatta uniikkia kuukaudessa, ja sivulatauksia kertyi vuoden aikana sellaiset 800 000 kappaletta (ja ei, emme edelleenkään ole tulokuningattaria, joten almut ja muut rahalliset avustukset voi osoittaa tätä kautta).

Vuoden luetuimpien joukossa oli sekä muutamia ikivihreitä googlaushittejä (kuten sporttikellotestit) sekä ajankohtaisia paasauksia. Tässä vuonna 2019 julkaistuista teksteistä suosituimmat:

Testissä KSM 66
Testissä Polar Vantage V
Curly Manly Man Method eli curly girl -metodi miehellä
Suomalaiset eivät osaa olla alasti
Juokseminen ei tee hyvää ulkonäölleni
Asioita joita kukaan ei kerro sinulle juoksemisesta
Tältä tuntuu perustaa uusperhe
Joogasukat – tosi helppo ohje!
Testissä Garmin Forerunner 945

On hienoa, että moni teistä tulee kuukaudesta ja vuodesta toiseen sisältöjemme pariin. Olemme tehneet siis jotakin oikein! Haluamme myös tervehtää kaikkia, jotka ovat enemmän tai vähemmän outojen googlailuiden myötä eksyneet sivustolle. Yllättävän montaa teistä kiinnostaa “Nobelaner-oluen hinta” (116 kpl), “miltä näyttää 40-vuotias nainen” (43 kpl), “mistä saa pirikiikarit” (24 kpl), “kuinka lihoa” (12 kpl) sekä “en jaksa muita ihmisiä” (5 kpl), johon toki samaistumme kaikki toisinaan.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja kohti uutta vuosikymmentä!