Hieno laite on oivallinen joululahja – kunhan sen valitsee oikein. Teristen teknologiajaosto vinkkaa parhaat tärpit sporttiniiloille ja toimistonäädille.

Treenaamista aloittaville:

Liikkumiseen kannustava sporttikello. Aloitteleva liikkuja ei välttämättä tarvitse kelloonsa kaikkia hienoja ominaisuuksia. Sykkeen ja ajan mittaaminen, unen ja päivittäisen aktiivisuuden seuranta ja muut perusjutut kannustavat aktiivisuuteen mutta eivät tuo dataähkyä. Sisäliikuntaa harrastavalle mainio vaihtoehto on sievä Suunto 3 Fitness, jonka testipostaus löytyy täältä. Jos lahjan saaja tykkää pyöräillä ja juosta, kannattaa kuitenkin valita kello, jossa on sisäänrakennettu GPS.

Oman elämänsä urheilusankareille:

Laadukas sporttikello. Pitkiä urheilusuorituksia tekevä (tai niistä haaveileva) ilahtuu varmasti laadukkaasta sporttikellosta, jossa on ominaisuuksia enemmän kuin tarpeeksi sekä poikkeuksellisen hyvä akunkesto. Suunto 9 -testipostauksen löydät täältä, vastaavanlainen kello Garminin mallistossa on Fenix 5, josta löytyy myös kapeampaan ranteeseen sopiva malli 5s, testi täällä. Yksi vaihtoehto on myös Polarin uusi Vantage V, mutta sitä ei kirjoittajamme arvioi parhaillaan.

Laadukkaat langattomat ja hienkestävät kuulokkeet. Työmatkoja fillaroiva tai paljon lenkkipoluilla viihtyvä tarvitsee laadukkaat ja hienkestävät kuulokkeet, jotka eivät tipu korvista kovassakaan menossa. Malleja ja hintalappuja on moneen lähtöön, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota akunkestoon ja äänenlaatuun. Lotan testiarkistoista löytyy postaus Plantronicsin PLT BackBeat Fit -kuulokkeista.

 

Konttorinäädille:

Vastamelukuulokkeet. Kaikkihan sen tietävät, avokonttorissa työskentely on välillä sietämätöntä. Erinomainen lahja konttorinäädälle on vastamelukuulokkeet, joilla hälinää voi sulkea pois. Hintahaitaria tuotteissa riittää reilusta sadasta eurosta lähes tonniin. Lotta testasi kohtuuhintaiset Plantronicsin Backbeat Go 180 -kuulokkeet, testi täällä.

Oura-älysormus. Palautumista ja unen laatua seuraava suomalainen älysormus on erinomainen valinta kovaa treenaavan ja töitä tekevän lahjaksi. Sormuksen toimitusaika on suht pitkä, mutta jo tieto pian saapuvasta sormuksesta ilahduttaa taatusti. Oura-testipostaus täällä.

 

Pehmeät lahjavinkit tässä luukussa.