Joulukalenteri 8. luukku: pehmeät lahjavinkit

Joskus esiteinivuosina se tapahtuu – ja jatkossa vaan pahenee…

Nimittäin suhtautuminen pehmeisiin paketteihin.

Kunnon aikuinen ei muuta haluakaan! Osta esim. näitä:

Merinovillaa:

Merinovilla on Teristen luottomateriaali, ja siihen verhoutuvat kaikki päästä varpaisiin ja aluskerroksesta päällysvaatteisiin.

Pienemmän budjetin lahjaksi sopivat esimerkiksi merinosukat, -pipot tai -tuubihuivit. Laadukasta merinokerrastoa arvostaa kuka tahansa, ja villaisesta t-paidasta, hupparista tai lököhousuista riittää iloa vuosikausiksi. Merinovillaisia vaatteita tehdään myös Suomessa, joten joululahjoissa voi tukea myös kotimaista työtä. Emme esimerkiksi yhtään pistäisi pahaksemme itsekään jos paketista paljastuisi esimerkiksi North Outdoorin Naava-shaali

Jos mielii jotakin tyylikkäämpää ja toimistokelpoisempaa, laadukas merinoneule on aina hyvä vaihtoehto. Icebreakerin Tabi-mallistosta löytyy ihania merinovillaisia kaftaaneja ja suoria housuja, joita muotiraatimme on kuolannut jo kuukausia.

Ylellistä ylle:

Paras lahja on sellainen, jota sen saaja oikeasti tarvitsee ja haluaa ja jota tämä ei välttämättä ostaisi itse. Kukapa ei ilahtuisi ylellisestä kashmirneuleesta* tai överipehmeästä kaulahuivista!

*Ja ylellisen ei välttis tarvitse tarkoittaa kallista. Teristen luottovaatehtimossa Lidlissä oli hiljattain myynnissä edukkaita neuleita, joita löytyy nyt Sofian ja Lotan vaatekaapeista.

Olemme säännöllisesti chatanneet myös Pierre Robertin merinovillaisista sporttiliiveistä. Noin vuoden-kaksi. Että jos jollain on sellaiset ja suosittelet tai et, niin täällä olisi neljä epätietoista pientä pushausta vailla.

P.S. Nuoriso haluaa löytää paketeistaan mustat JAZZHOUSUT (AUTS!!), mustan untsikan, mustat Niken lenkkarit, valkoisen Addun hupparin ja kullanvärisen pipon. Joulupukilta kuultiin ja vinkataan teillekin, olkaat hyvä vaan!!! Koskaan ei ole ollut näin helppoa olla cool täti tai vastaava!

Previous

Burnaripäiväkirjat: Kohti loppuunpalamista

Next

Joulukalenteri 9. luukku: Adventtijoogahaaste 2

1 Comment

  1. Kannattaa tsekata myös helsinkiläinen vaatemerkki Otus; mä kuolaan aina niiden ihanan näköisiä merinovaatteita. Hinnatkin on yllättävän inhimilliset, vaikka on paikallista pientuotantoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén