Ajattelin toimia sen sijaan että vain julkisesti ja salaa ihailisin oman kyborgimme eli Teris-Miian uskomattomia leuanvetovoimia. Koska hän ystävällisesti paljasti blogipostauksessaan vetojensa salaisuuden, aion ottaa neuvosta vaarin.

Lainaus postauksesta:

Harjoitusohjelmani on ollut yksinkertainen: olen kerran viikossa tehnyt emom (”every minute on the minute”) -harjoituksena leukoja. Ensin tein 10 minuuttia, yhden toiston jokaisella minuutilla. Sen jälkeen olen nostanut toistomääriä niin, että olen kasvattanut harjoituksen keston ensin 15 ja sitten 20 minuuttiin, jonka jälkeen olen lisännyt yhden leuan/minuutti. Tällä viikolla vedän 4 leukaa minuutin aikana 10 minuutin harjoituksena.

Siis kerran viikossa. Ei pitäisi olla mahdotonta. Vaikeaksi suorituksen tekee crossfit-kielen ymmärrys ja laskusuorituksista selviäminen. Leuanvetotanko roikkuu tuossa keittiön ja eteisen välissä ja salillakin niitä toki on.

Vähän olen leukoja jo treenaillut tässä viime aikoina ja erittäin hyvänä päivänä saatan saada kolme vastaotteella, yhden myötäotteella. Ikinä, siis ikinä en ole saanut useampaa kuin kolme vastaoteleukaa. Joten tavoitteena voisi alkuun olla viisi vastaotteella. Ja ööööö kaksi myötäotteella. Vuoden loppuun mennessä.

Kuulostaako järkevältä?

***

Pull ups. Need more pull ups. My pull up idol Miia knows how to pull up and I am going to do what she has done. Yez.