Sori että tulin valittamaan turhasta

Mikä siinäkin on, että kun varaa lääkäriajan ajattelee, että jes lopultakin saan apua, mutta kun menee lääkäriin ajattelee olevansa tyhjästä valittaja? Eivätkä ne oireetkaan taida enää niin pahat olla…

Olen juuri menossa lääkäriin. Varasin ajan siksi, että en pääse enää mistään liikkeelle ilman kipua. En aamulla sängystä, en päivällä työpöydän äärestä, en illalla sohvalta. Enkä myöskään lenkiltä suihkuun, ylös joogamatolta tai pois kuntosalilta.

Kun nousen tuolilta kestää hetken että saan itseni ojennettua suoraksi. Kun alan kävellä, menee ehkä 30 metriä ennen kuin askellukseni muuttuu suht normaaliksi.

Tätä on jatkunut pitkään. Ajattelin, että se on tämä ikä. Sitten kysyin muilta Meduusoilta ja poikaystävältä että onhan heilläkin jo sama. No ei kuulemma ole.

Seuraavaksi hoidin asiaa googlaamalla vimmatusti. Diagnosoin itselleni vähintään reuman, MS-taudin, fibromyalgian ja kilpirauhasen vajaatoiminnan, paitsi että oireet eivät koskaan täsmänneet kaikki.

Sitten menin hierontaan, koska poikaystävä pakotti. (Eli osti sen lahjaksi.)

Mä tunnilla/ mä kaikkialla muualla.

Hieroja tuijotti ja väänteli minua ja kysyi miksi ihmeessä tulin vasta nyt. Sanoin että ajattelin että minusta on tullut vanha. “Kukaan ei vanhene noin nopeasti!”, hieroja tuhahti ja sanoi vakavasti suosittelevansa että menen lääkäriin. “En nyt sano että sinulla on reuma, mutta ei tuo normaalia ole.”

Hoidin asian heti ja tarmokkaasti eli ensin itkemällä ja sitten vasta varaamalla ajan.

Nyt kun kirjoitan tätä tuntuu siltä, että teen tikusta asiaa. Lääkäri sanoo varmasti vain, että harrasta jotain liikuntaa, käy kävelyllä. Tai ui. Koita vaikka joogaa!! Voit myös testata buranakuuria, kolme tablettia päivässä viikon ajan. Lähdettyäni hän kirjaa Omakantaan “38-vuotias ihme riepuihin pukeutunut mutta melko koherentti nainen…valittaa kipua ja jäykkyyttä…ei suostu hyväksymään että on jo vanha eikä ikinä pääse Cirque de Soleiliin, näillä näkymin edes katsojaksi.”

Tai sitten olen sairas. Jää nähtäväksi.

P.S. Tiedätkö ton tunteen, että tyhjästä tässä nyt valitetaan? Ja sen, että ei lääkäri kuitenkaan edes usko? Mistäköhän ne fiilikset tulee?

Previous

Kuvankauniit tyttöystävät lähettivät söpöjä viestejä iik!

Next

Ihanaa aikaa

4 Comments

 1. Joo.

  Mä tässä mietin että voiko mennä lääkäriin kun flunssan jälkeen astmapiipun ahkerasta käytöstä huolimatta ei henki oikein kulje, enkä esim. jaksa kävellä kerroksesta toiseen rappusia, siis yhtä kerrosväliä, mutta sitten ajattelin jotenkin että en tietenkään voi kun on tuota nuhaakin vielä, se kuitenkin vaan sanoo että jotkut flunssat kestää kuule jopa 6 kk, oliko pakko tulla tänne kitisemään.

  Toivon, että sulla ei mitään sen kummempaa ole!

  • Sofia

   Jep tiedän tunteen…

   No aika vakavana asiana lähdettiin nyt tutkimaan, vakavampana mitä oletin. Toki tässä vaiheessa olen itse ehtinyt kallistua sille kannalle, että eipä sekoilla, ei mua mikään vaivaa 😂

  • Murutee

   Hui, mulla oli tällasta pari vuotta sitten, ja keuhkoissa oli tulehdus. Mene lääkäriin! Äläkä usko, että kaikki on hyvin, jos tulehdusarvot ei oo noussut, ei noussut mullakaan.

 2. Murutee

  Tää kuulostaa niin tutulta. Mulla on neljän vuoden ajan ollu jos jonkinlaista ihme oiretta: lihakset nykii ja kramppaa, nivelet kipuilee, kroppaa särkee, lihakset on jäykät, raajat puutuu ja kuumottaa, väsyttää saakelisti. Viimeisimpänä jatkuva päänsärky ja toistuva toispuoleinen silmäsärky. Kaikenlaista on tutkittu, mut mitään ei löydy. Verikokeet ja kilppariarvot ok, reumaa ei ole, jne. Jos joskus löydät jonkun selityksen (muunkin kuin vanhuus, mä olen 34), niin olis kiva kuulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén