Morjensta päivää Suomesta ja terkkuset terveydenhuollosta. Kotiuduin Kreikasta ja suuntasin ensi töikseni sairaanhoitajan pakeille. Ei liity matkaan mitenkään, mutta liittyy mystisiin vaivoihin,
joista voit lukea esim. täältä.

Koska kukaan ei vieläkään tiedä mikä on, eikä ketään kiinnosta (siis siellä ruudun takana), jätetään voivottelu pois ja mennään asiaan.

Koko homman selvittelyhän alkoi siitä, että liikkumisesta sekä olemisesta tuli kivuliasta ja vaikeaa. Oletin, että vanhuus se on koittanunna!

Kysyin kavereilta, että kai teillä on jo sama juttu, vanhuuden peikko hyytänyt veren ja kaikkialle kolottaa. No kukaan ei tunnustanut. Sanoin myös hierojalle, että iästä nämä kaikki oireet varmaan johtuu. Mutta kuulemma kukaan ei vanhene näin nopeasti.

Hyväksyin vastauksen. En ole vanhus, jee! Mutta mietin samaa taas, kun sairaanhoitaja tänään totesi, että “tarkistin vielä syntymävuotesi, ei tämä ikääsi liity”.

Koska nimittäin. Entisaikaanhan minä olisin kylän vanha, viisas eukko. Toista jalkaa haudassa roikottaen jakelisin viisauksia hampaattomalla suullani.

Kuvan pehmolelut tuotiin minulle joogaseuraksi. Pehmoleluihin ei onneksi ole koskaan liian vanha!

Onko nyt hemmetti mikään ihme, että meidän ikäiset ihmiset ei jaksa mitään! Ja alkavat raihnaistua! Mehän ollaan eletty jo ihmisikä! Entisaikain heimoissa me olisimme vanhuksia, jos edes olisimme hengissä. Takuuaika on loppunut ajat sitten!

Tämä selittää muuten myös sen, että miksi wanhan kansan wiisaudet ovat niin omituisia. Ei niitä ole keksinyt mikään vanha ja viisas ihminen! Ne on keksinyt hampaaton kolmefemma! Tsiisus. En usko enää yhtäkään vanhaa “viisautta”. Ovat aikansa linkedinpätijöiden horinaa!

P.S. Jos olet perehtynyt uusimpaan historiankirjoitukseen ja saanut selville että eivät ihmiset oikeasti kuolleet 40 vee synttäreiden kynnyksellä, niin ei tarvi kertoa sitä. Menee vitsi pilalle. Tai kerro vaan.

P.P.S. Vaivaako minua kenties MUODIKAS matala ferritiini?