Onhan sullakin jo suojeluskikkeli?

Ostin Kreikasta pahalta silmältä suojaavan taikakalun. Siis kirjaimellisesti kalun, se kun on peniksen muotoinen.

Ostin sen alunperin tuliaiseksi, mutta tajusin sitten että tarvitsen itse enemmän suojaa pahalta silmältä kuin se henkilö, jolle olin kikkeliä kantamassa.

Joten laitoin vehkeen omiin avaimiini suojelemaan minua pahantahtoisilta ihmisiltä, joita ympäristössäni valitettavasti on. Ehkä se suojaa myös ns. huonoilta viboilta.

Ja kuulkaa, se toimii erinomaisesti. Heiluttelen kikkeliä kädessäni aina aamuisin töihin tullessa ja tunnen heti kuinka se välittää ympäristööni ns. big dick energyä. Vaikka totta puhuen se on aika pieni dick.

Töissä pidän avaimia pöydällä, ja siitä avaimenperäpenis tuijottelee maagisella silmällään kaikkia niitä, joilla on pahaa tahtoa minua kohtaan. Eli about kaikkia.

Jos jo tunnet minut, tiedät että en ole tosissani. Mutta voisin olla.

Vaihda suojeluskikkelin tilalle vaikka sana kristalli, niin johan käy järkeen vaikka kuinka monelle. Tai pikemminkin käy tunteeseen, ei niinkään järkeen.

Sitä olen tässä miettinyt, että miksi (nuoret) naiset nykyään uskovat niin kovasti kaikkiin kristalleihin ja lehtien polttamiseen (siis ei sellaisen lehtien polttamiseen vaan energioiden puhdistamiseen jonkun salvian avulla). Sekä noituuteen, toiveita toteuttavaan universumiin ja enkeleihin.

Tietysti kysymys “miksi nyt” on vähän hassu, koska uskonnollisuus on ollut (nuorten) naisten heiniä aina. Pelkästään kristinuskon historiastakin käy tämä selväksi.

Mutta kysyn silti, miksi nyt?

Joitain vuosia sitten uskonnollisuus oli noloa ja ehkä jopa merkki heikkoudesta. Naiset halusivat profiloitua älykkäiksi. Äly on yhä pop, mutta aiempaan verrattuna ristiriitaisesti siihen liitetään nykyään ongelmitta energiapuhdistuksia ja parantavia kiviä.

Hesari kirjoittaa, kuinka nuoret naiset henkistyvät ja Cosmopolitan kysyy kannessaan, että “Uskallatko astua ulos hörhökaapista”.

Instagram vilisee kuvia niistä parantavista kristalleista, jotka vielä kuulemma louhitaan lapsityövoimalla hengenvaarallisissa oloissa.

Kyllä tämä selvästi trendi on.

Keskustelin instastoryni pohjalta Instagramissa tästä samasta aiheesta.

Keskustelukumppanini uskoi, että tällaisen henkisyyden nousun takana on se, että nykyisin on niin paljon ärsykkeitä, että on vaikeaa tietää kuka on ja mitä haluaa. Vastausta etsitään sitten sieltä hörhökaapista.

Se on ainakin yksi syy. Toinen syy saattaa olla se, että sosiaalinen media on pinnallinen maailma, mutta ristiriitainen sellainen. Huomiota ja yleisöä saattaa saada kuvalla pyllystään, mutta jos kuvaa pyllyään, tuomitaan pinnalliseksi. Mutta jos pyllykuvien ohella kertoo parantavista kivistä, hyvistä energioista ja enkelien suojeluksesta, ei voi olla pinnallinen tyrkky, eihän?

Kolmas syy on ehkä se, että kellään meistä ei ole mitään vastauksia, eikä mitään kontrollia elämäämme. Nämä ovat kauheita ajatuksia. Me haluamme vastauksia ja me haluamme kontrollia. Joten haemme kontrollia ja vastauksia kiviltä.

Jos ihmisellä on vaikka kuormittava elämäntilanne, hän saattaa olla voimaton kahdella tapaa: 1. Hän ei tiedä mitä tehdä, 2. Hän tietää, mitä tehdä, mutta ei pysty.

Maaginen kivi voi helpottaa kummassakin tilanteessa. Tilanteessa 1. maaginen taikakalu auttaa tekemään ratkaisun. Jos vaikka horoskoopissa tai kuunvaihekalenterissa sanotaan, että huomenna on hyvä aika ratkaista se asia, mikä sinua on vaivannut, ja ratkaisussa kuuntele ystävää, on epätietoisella jo vaikka mitä ohjenuoria.

Tilanteessa 2. taas tietää ratkaisun, vaikka työpaikan vaihtamisen, mutta avoimia työpaikkoja ei ole. Tyytyminen ja kykenemättömyys ratkaista asia turhauttavat. Mutta aina voi manifestoida uutta työpaikkaa universumilta! Kun sen tekee, ei ole enää toimeton ja voimaton, olkoonkin että universumilla ei faktuaalisesti ole esim. korvia.

Eri asia sitten on se, että onko tämä ongelma. Eipä kai, jokainen tulkoon uskollaan onnelliseksi. Sitä paitsi tälläiset jutut tuomitaan aina “naisten hömpötyksenä”, ja taidan nyt syyllistyä siihen itsekin.

Silti en voi olla sanomatta, että eihän tuollainen nyt hyvän tähen ole totta. Ne voimat, jotka sinua tässä maailmassa voivat auttaa, ovat yksiselitteisesti sinä itse ja hyväntahtoiset ihmiset.

Muut voikin sitten huitoa kauemmaksi suojeluskikkeliä heilutellen.

Lue myös:

Kaljalife voi muuttaa myös sun elämän

Munaa yoniin

En ole hörhökaapissa, olen instagramissa @fitnessfuhrer!

Previous

Se vähemmän ihana Strasbourg (ranskanmatkalla, osa 2)

Next

Tässä kuvia mun viherkasveista! Siis katso näitä kuvia viherkasveista!

1 Comment

  1. Sanna

    Aamen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén