Hei ihanaa kun löysit tänne! Mitä jos mä sanon sulle, että sä olet etsinyt jotain! Jotain, joka muuttaa sun elämän suunnan?

Sä kaipaat muutosta ja sä tiedät, että sä ansaitset enemmän! Olet tullut oikeaan paikkaan!

Meillä täällä Teriksissä on sellainen konsepti kuin Kaljalife, se on #meitsinjuttu, ja me voidaan todellakin sanoa, että se on antanut meille kaiken mistä me ollaan uskallettu unelmoida ja vielä paljon enemmän! Kun sähän tiedät, että jos uskoo itseensä ja unelmiinsa ja on valmis tekemään töitä niin ei ole taivaskaan rajana!

Sä voi olla nyt mukana tässä, jos sulla on intohimoa ja unelmia ja paloa ja nälkää!

Kaljalife antaa sulle koko maailman avoimena! Sä voit tehdä töitä mistä tahansa, ja sun ei ees tarvitse tehdä töitä, koska Kaljalifessä on edistyksellinen palkitsemissysteemi. Kaljalife tarjoaa sulle taloudellisen vapauden. Sä pystyt kattamaan kaikki nykyiset menosi ja yllättävät menot töitä tekemättä, koska aiemmin tekemäsi työ säilyy, eli kaikki lisätyö on vaan plussaa siihen päälle, sä siis saat KOKO AJAN rahaa vaikka sä et tee mitään ja jos teet niin saat ENEMMÄN RAHAA.

Hän teki ennen töitä yhdeksästä viiteen. Vain muutama kuukausi Kaljalifeen tutustumisensa jälkeen hän marssi pomonsa huoneeseen, irtisanoutui ja alkoi elää unelmaansa!

Kiehtova liiketoimintamahdollisuus

Kun sä aloitat Kaljalifen, sä saat koko ajan rahaa säästöön ja voit sijoittaa ja matkustella – muista, että sä voit matkustella milloin vaan, koska sun ei tarvitse tehdä töitä. Ja jos teet töitä, niin se on vaan plussaa päälle, ja voit tehdä Kaljalifehommia mistä päin maailmaa vaan!

Sä voit siis olla vaikka pari viikkoa lomalla tekemättä mitään, saat kuun päätteeksi täyden palkan lööbailusta huolimatta! Toisin kuin tavallisessa yrittäjyydessä sun ei tarvi säästää lomaa varten etukäteen. Ja hei, tää työ ei tunnu työn tekemiseltä vaan riemulta kun saat auttaa muita voimaan paremmin henkisesti ja fyysisesti!

Mutta ei hei tässä ole kaikki! Meillä on esim. uskomaton vuosittainen Teristen lellikit -palkitseminen ruotsinlaivalla huikeissa Itämeren maisemissa! Siellä jokainen mukanaolija on aloittanut ihan tyhjästä, ja omalla periksiantamattomuudellaan ja intohimollaan ansainnut Teristen lellikit aseman ja tän huikean risteilyn Tukholmaan tai Tallinnaan (vuorovuosin) ja siis siihen kuuluu buffa, jossa on katkarapuja niin paljon kuin jaksat syödä…ja sä arvasitkin sen jo: myös neloskaljaa tulee hanasta niin paljon kuin ehdit juomaan! Lisäksi voit ostaa omalla rahalla kaljaa tax freestä! Kippis hei!

Me todellakin palkitaan hyvät tekijät monin tavoin, joista nää ilmaiset palkintomatkat on ihan uskomatonta! Ei tälläistä moni tarjoa!

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No tämä tottakai vaatii työtä, sun pitää laittaa ittes likoon ja sun pitää olla valmis muuttumaan! Sun pitää haluta kasvaa ihmisenä, mutta siksihän sä olet täällä eikö niin? Sussa on se palo sisällä! Mut jos tää ois helppoo niin kaikki ois jo tehnyt niin.

Mut vahvat, sisukkaat, päämäärätietoiset tyypit – TEILLE tää mahdollista! Oletko sä sellainen?

Ja Kaljalife tulee antamaan sulle niin paljon, että se on kaiken sen työn arvosta eikä ees tunnu työnteolta, tää on unelmaa ja intohimoa! #DRUNKINLOVE

Epäiletkö, että onko susta tähän? No siis Kaljalifen #meitsinjuttu on mahdollista jokaiselle, joka on valmis kovaan työntekoon ja oppimiseen! Tässä hommassa ei saa luovuttaa helpolla, koska kateelliset ja pikkusieluiset ihmiset tulee aina arvostelemaan sua – ne haluisi saman kuin sulla on, mutta niistä ei ole siihen ja siksi ne tyytyy räksyttämään. Kumpaa porukkaa sä haluat olla? Heitteri vai Kaljalife-menestyjä, joka elää unelmaelämää? NIINPÄ.

Sä valitset. Miksi sä et valitsisi sun unelmia, jotka Kaljalifen #meitsinjuttu voi sulle mahdollistaa!

“Kaljalife on mullistanut mun elämän. Patentoidun KVG:n ansiosta nestemäiset Kaljalifen ravintolisät imeytyvät elimistöömme ihan solutasolle asti.”

Älä luovuta, juovuta!

Mut nyt sä kysyt, että mikä on Kaljalife? Mitä me oikein tarjotaan?

No siis tämä on kokonaisvaltainen hyvinvointiratkaisu! Kaikki, mitä kiireisessä arjessa tarvitaan: juotavaa, energiaa, stressin lähtemistä, vitamiineja, hyvää seuraa, ajantajun hämärtymistä yms. yms.! Tää on siis vaan alkua!

Kaljalife tarjoaa:

Ravintoaineet vaivattomasti!
Aamusta iltaan!
Erinomainen maku!

Monipuolisen ja terveellisen ruokavalion ylläpitäminen on vaikeaa. Jaksaminen vaarantuu, kun arki ottaa päähän ja ravintoaineista tai nesteen saannista on vajausta. Useat ihmiset ovatkin löytäneet kaljan kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa tukemiseksi.

Kaljalife-tuotteet täyttävät päivittäiset neste-, alkoholi- ja ravintoainetarpeesi vaivattomasti. Voit ottaa tuotteet mukaan kaikkialle ja juoda ne hetkessä. Kaljalife-juomat ovat premium-tuotteita, jotka ovat vuosien tieteellisen kehitystyön ja testaamisen tulosta. Toimivuuden takana ovat mm. korkealaatuiset raaka-aineet sekä huippukorkeat standardit valmistuksessa!

Kaljalife on lukuisten huippu- ja harrasteurheilijoiden elämäntapavalinta. Mm. Terässika MM-kisoissa menestyvät varsinkin Kaljalife-urheilijat, mainittakoon oman tiimimme huikean Miian hurjat MM-tason tulokset! Koska kyseessä on urheilijoille tarkoitetut tuotteet, ne on tietysti testattu maailman johtavissa laboratorioissa doping-aineiden varalta.

Kaljalife on useiden urheilujärjestöjen yhteistyökumppani, tai ainakin Teräsmeduusat-joukkueen. Faktuaalisesti kuitenkin sadat urheilijat ympäri maailmaa käyttävät Kaljalife-tuotteita.

Optimaalisettimme sisältää Kaljalife Täystuuba, Kaljalife Pikkupöhnä ja Kaljalife Korjaussarja-tuotteet. Muista tuotteista löydät ratkaisuja niin uuteen nousuun pääsemiseksi kuin hifistelijöille pätemiseksikin.

Kaljalifen lisäksi voit parantaa sun ja sun ystävien elämää mahtavilla lisätuotteilla: Fatline auttaa pitämään huolta suola- ja rasvatasapainosta ja pitää sun energiatasot päällä 24/7/12/365 tarjoamalla soluja uudistavan yhdistelmän hiven- ja kivennäisaineita, ja NEVER Aloe Vera -tuotteet auttaa sua pitämään sun kehon optimaalisessa tilassa niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Jos sulla on tarpeeksi paloa, intohimoa ja asennetta, susta voi tulla Kaljalifen kaljassador. Parhaat kaljassadorit pääsee puhumaan satatuhatpäiselle Kaljalife-perheelle vuosittaisessa Kaljalife-seminaarissa ja majoittuu viiden tähden resortissa – tietenkin all inclusive!

Miten Kaljalife toimii?

Parasta Kaljalifessä on, että Kaljalife on mahdollista ihan kaikille. Ihan jokainen voi menestyä itsenäisenä Kaljalife-yrittäjänä ja auttaa muita viemään Kaljalifen sanomaa eteenpäin: sä tuot sun viisi kaveria mukaan Kaljalifeen, ja ne tuo mukaan niiden viisi kaveria mukaan Kaljalifeen, ja te kaikki voitte rikastua!  Aina kun joku sun verkostossa tulee mukaan Kaljalifeen tai tekee tukkuostoksen, sä saat siitä komission. Se on niin helppoa ja yksinkertaista että on ihme ettei se ole rikollista!

No mitä sanot? Onko susta siihen? Ootsä etsimämme seuraava superstara ja huippumenestyjä?!

Haluatko, että me autetaan sut elämään sun unelmaelämää?

MITÄ ENÄÄ EPÄRÖIT! Ota yhteyttä, niin me kerrotaan miten pääset mukaan Kaljalifeen ja #meitsinjuttuun! Älä luovuta, juovuta!

Se aiotko sä elää keskinkertaista elämää vai sun unelmaelämää, on sun omista päätöksistä kiinni!

*

(Postauksen inspiraationa on käytetty sitaattioikeuden nojalla ja muokaten lähteitä roosaeveliina.com ja fitlinetuotteet.fi. Postauksen teksti on parodiaa.)