Koska olen saanut niin paljon kysymyksiä siihen liittyen että miten mun kasvit jaksaa, teen postauksen jossa kerron miten mun kasvit jaksaa.

No ei tätä kukaan ole kysynyt. Mutta haluan puhua niistä!

Lisäksi haluan näyttää näitä kuvia viherkasveista, koska se on vähän sama kuin näyttäisi kuvia lapsistaan tai lemmikeistään: katso mitä minä osaan pitää hengissä!

Hengissä pitämisestä puheen ollen: Jos olet niitä, jotka aina tappavat kasvinsa, niin kerron ekana sinulle hyviä uutisia. Tai siis huonoja, mutta ehkä niistä tulee sinulle parempi mieli.

Tapoin tammikuussa ostamani kirjovehkan. Tietysti oli vähän typerää ostaa pieni kirjovehka, koska ne kuolevat helposti. Sama kuin olisi mennyt ostamaan muratin!

No se siitä.

Muut täällä esitellyt kasvit ovat nyt aivan eri näköisiä.

Varsinkin juoru on kasvanut hullun lailla, mutta myös siroliuska-aralia ja palmuvehka ovat isompia.

Juoru kasvaa nopeasti

Juoru on hiukan kasvanut verrattuna tähän…

Isommista kasveista sitä kasvua ei samalla tavalla huomaa, mutta eivätköhän nekin ole kasvaneet.

Näiden lisäksi olen sitten viime kasvipostauksen hankkinut seuraavat kasvit:

Limoviikuna

Kaikkihan aina sanovat, että limoviikuna on vaikea. No onhan se aika draamalaama. Välillä tippuu lehtiä koska on muka liian märkää ja sitten tippuu lehtiä koska on muka kuivaa. Joskus tippuu lehtiä koska unohdin verhot kiinni aamulla.

Limoviikuna

Limoviikuna on ostettu Lidlistä viime talvena. Huomaa, että limis EI ole umpiruukussa, vastoin pahoja tapojani!

Vannon, että se tiputtaa enemmän lehtiä niinä viikkoina kun mies ei ole makkarissa hengittämässä sille isoa annosta hiilidioksidia. Niin, ja totta kai limoviikuna tiputtaa lehtiä myös, jos sitä liikuttaa, esim. kääntää.

Helppo tapaus, juuuh.

Pylvästyräkki

Pylvästyräkin hankin ihan äsken vasta, ja en vielä osaa sanoa millainen tyyppi se on. Väitetään helpoksi, mutta saa ny nähdä.

Pylvästyräkki

Siinä pylvästyräkki, ja umpiruukussa kohtaloa uhmaten! (Oli ainoa käsillä oleva ruukku, joka mahtui ikkunalaudalle. Vaihdan parempaan keväällä.)

Rönsylilja

Rönsylilja ei ole mikään suosikkikasvini, mutta koska ostin kirppikseltä pyllyn mallisen kukkaruukun ja tarvitsin siihen täytettä, hankin rönsyliljan. Kuva pyllystä ylimpänä!

Rönsylilja

Rönsylilja kukkii.

Se tekee jo rönsyä ja kukkiikin, eli vaikuttaa toistaiseksi ihan helpolta.

Kultaköynnös

Kultaköynnös on oikeasti tosi iisi kasvi. Ostin happy leaf -variaation, jossa on valkoista. Näyttää vähän maalitahroilta, mutta ajattelin että se sopii yhteen vaalean juoruni kanssa. Kultaköynnös on sopeutunut hyvin ja pikkuisen ehtinyt kasvaakin.

Kalanruotokaktus

Tämä on mun ylpeys, koska kaikilla ei olekaan! Ja katso nyt miten hieno!

Kultaköynnös ja kalanruotokaktus

Kultaköynnös ja kalanruotokaktus.

Tämäkin on uusi, joten en osaa vielä sanoa että miten me tullaan juttuun.

Pitkälehtiviikuna

Oho hupsansaa ostin tämän Lidlistä kun kävin vaan katsomassa! Myös ihan uusi, mutta tunnetusti pitkälehtiviikuna on helppo ja vaatimaton ja kasvaa nopsasti. Eli kattellaan. Ja kastellaan. Har har.

Pitkälehtiviikuna

Pitkälehtiviikuna on uusin tulokas!

Juu. Menee överiksi näiden kanssa. MUTTA onneksi kohta on kuules rapiat 60 neliötä lisää tilaa ja ikkunoita etelään, eiköhän sinne nämä ja pari muuta kasvia mahdu!

Lisää kasvieni kuulumisia instagramissa @fitnessfuhrer!