Nono, nyt on verkkarimuija itsekin ihmeissään. Minne tuo meikkibeibe on kadonnut? Bongasin profiilikuvahaasteen mainion Minna Mänttärin blogista ja tartuin oitis täkyyn. Tässä parhaita (?) otoksia vuosien varrelta. Jätin kaksi viimeisintä vuotta pois. Niissä ei ole mitään viihdearvoa.

2007: olin enemmän tai vähemmän sinkkukinkku. Töissä kauneustuotteiden maahantuonnin viestintä- ja markkinointi-ihmisenä. Alempi kuva on Pinni-lehdestä ja sen on ottanut Eero Kokko. Huomhuom! Pitkä tukka! En kuitenkaan viitsinyt pestä sitä ennen kuvausta…

2008: edustusmuikkelointia! Ekassa kuvassa tukkapurkkipippaloissa, kädessä vanhat rakkaat kultaiset Addut. Alempi kuva Diesel XXX -bileistä.

2009: kuvista näkee, että kauneuspeeärrää tehtiin. Tässä kohtaa seukkailin jo Setiksen kanssa. Muuten oliskin ollu aika hyvää silloista Tinder-kuvamatskua hei! Mikä se sitten silloin olikaan… are you interested?

2010: viimeisiä kauneuskuvia ja muutos kohti meduusahommia. Eka maraton, eka maratonkuva, onneksi ostin! Vähänkö toi koipi on vinksallaan. Joulukuussa käytiin mökillä.

2011: vuosi vaihtui astetta näyttävämmin meitsin kolmekymppisten merkeissä. Johanna ei ollut vip-listalla, mutta pääsi kuitenkin fanikuvaan. Pisteet asusta. Molemmille. Loppuvuodesta ollaankin jo varsin Teris-henkisiä ja huomattavasti paremmin tunnistettavissa 😀

2012: metsien nainen ja koirahalaaja

2013: taas on lasi kädessä!!! Viestintätoimiston juhlissa ei teematta tehdä mitään. 007-pikkujouluissa oltiin fiinejä. Myös pakollinen kissatätikuva.

2014: nostalgiaprofiilikuva – kansikuvaotos, jossa pousaan huonosti voivana vähemmistöteininä vuonna 2003. Ja sitten hormonipäissä laitettu minä + vauva.

2015: aika reipasta aika reipasta! Leukoja Bangkokissa, skorppareita Trendin kuvauksissa.

Aikamoinen nostalgiatrippi kertakaikkiaan! 

***

Facebook profile pic challenge – the best of the oldies!