Profiilikuvahaaste vei minut aikamatkalle omaan menneisyyteeni ja vanhojen tyylien äärelle.

2007. Kaikkien aikojen ensimmäinen Facebook-profiilikuvani. Muistan tuon kämpän Mannerheimintiellä, painajaismaisen kämppiksen ja heiluvan kirjahyllyn, joka oli kuljetettu minun luokseni Miian luota raitiovaunulla.

2009. On tullut kokeiltua jos vaikka minkälaista tukkatyyliä. On ollut porkkananpunaista polkkaa, pitkää ja monenlaisia lyhyitä. Tämä vaalea nysä oli oikeastaan aika kiva.

2009. Kaveri järjesti crossdressing-tuparit teemalla “Lavatanssit helvetistä”. Ehkä yhdet kaikkien aikojen eeppisimmät bileet (joissa myös pelattiin chatrulettia, joka tuolloin oli kovassa huudossa). Oma poikalookini oli varsin onnistunut.

2012. Ron Jeremyn kanssa rommihommissa. Silloinen duuni vei mitä ihmeellisimpiin paikkoihin Skotlannin nummilta pornolegendojen kainaloon.

2012. Erinomainen kaupunkijuhannus. Olen kasvanut noista ajoista kokoa aika lailla, sillä suosikkineuleen myin liian pienenä pois jo vuosia sitten, ja rakkaat pellavashortsit ovat tätä nykyä todella kireät reisien kohdalta.

2013. Haaveilen edelleen Tylypahkaan pääsemisestä. Ja Lontoon uusista HP-nähtävyyksistä.

2014. Kolmekymppisteni teemana oli kantri ja southern living. Juhliin tekemäni Hoedown-playlist on edelleen kovassa käytössä. Erinomaiset kemut, vaikka elämä olikin vähän sekavaa tuona kesänä.

 2016. Viime kesänä Alpeilla. Alles gut.