Apuatääkisaloppuutänään! Anteeksi vatulointi, mutta nyt siis jos toimitte heti, niin voitte voittaa kaksi lippua ke 14.6. klo 15 esitettävään Balettioppilaitoksen näytökseen. Tarvitset vain Instagram-tilin ja vähän fiilistelyä sinne.

Kisa toimii siis Instassa: julkaise kuva tai video ja kerro, mitä ennakko-odotuksia sinulla on Kuopio Tanssii ja Soi -festareista. Käytä tunnisteita #kuopiotanssiijasoi ja #KTSennakot. Kiire jo on, kiire jo on, sillä kisa päättyy tänään eli 4.6.2017. Lippupaketin lisäksi arvotaan festaripaita (joko tuollainen toppi, joka mulla on kuvassa, tai sitten t-paita, tsekkaa täältä).

Itse aion osallistua mahdollisimman monelle kurssille ja käydä katsomassa aivan ihania esityksiä niin, että lapsenvahdit ovat helisemässä. Kurssitärppejäni voi lukea täältä ja koko Kuopio Tanssii ja Soi -ohjelman voi tsekata heidän nettisivuiltaan. Valitettavasti tuo hehkuttelemani NIA on peruttu. Näytöksistä suosittelen päiväsaikaan sympaattisia Tanssioppilaitokset on stage -esityksiä, iltaohjelmista kannattaa valkata omaan makuun sopivia laatupläjäyksiä. Lauantai- ja sunnuntai-iltoina järjestettävissä Gaaloissa saa kattauksen Jorma Uotisen rakkaudella valitsemia, mielenkiintoisia tanssielämyksiä.

Toki haluan myös ottaa megishienoja tanssifotoja. Hienompia kuin nämä olkkarin nurkassa räimityt. 

***

Instagram competition! Win two tickets to Finnish National Ballet School’s show & a festival shirt by posting a pic or a video that describes your expectations on this year’s Kuopio Dance Festival. Use #kuopiotanssiijasoi & #KTSennakot and be quick, the competition ends today!

***

Olen festareilla vapaaehtoisena some-henkilönä. En siis maksa kursseista enkä esityksistä, mutta en myöskään ole velvoitettu mihinkään enkä saa muuta korvausta.