Joogaa ilman ränttiä

Sain vasta-ahdistusreaktion blogipiireissä trendaavista postauksista, joissa pohditaan sitä, miten lussuksi koko touhu on mennyt. Miten kukaan ei enää viitsi avautua, kun tulee heti teilatuksi ja lopputuloksena on hajutonta ja mautonta päivän asua toisen perään. Itseäni stressaa se, etten ennätä ajatella saati räntätä mistään ja blogi on siksi ihan huonolla hoidolla.

Ajattelin juuri tänään, että jotain voisi postata. Vähän jälkijunassa Me too -teemalla, Jenny + -ohjelman ja Nuorgamin Emmin vanavedessä lihavuudesta, kehopositiivisuudesta tai edes jotain semisti fiksua jostain muusta ajankohtaisesta asiasta. Ni ei. Ei irtoa.

Ainoa asia, joka ei liity perhehommiin tai työhön tällä hetkellä on jooga. Tuntuu, että siitäkin on höpöä postata. Kun mähän vaan joogaan ja kuka vaan voi seurata päivän poset ihan suoraan Instagramista. Sitten mietin uusiksi ja päätin nostaa viimeisimmän joogahaasteen kuvia tähän esille.

Koska hei, tällainen tavis 36-vuotias viestintämuija ja kahden alle neljävuotiaan lapsen äiti lähiöstä tekee aika siistejä juttuja omassa olkkarissa, melkoisen arkirumban ohella, lasten nukkumaanmenon ja GoT-putken välihetkessä, tiskikoneen tyhjennystä ja täyttöä uhmaten. Jos en olis mä, fanittaisin.

***

Some of my latest yoga pics, straight from our living room.

Previous

Näin asennat puolapuut!!!

Next

Teräsmeduusojen vinkit edustuspukeutumiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén