Teräsmeduusojen vinkit edustuspukeutumiseen

Helsingin Sanomissa julkaistiin tänään juttu suomalaisten huonosta työpukeutumisesta. Minna Kiistala ja Jani Niipola peräänkuuluttavat katajaiselta kansaltamme bisnespukeutumiseen panostamista. Ovat kirjoittaneet aiheesta aivan kirjankin! Ja kuulkaa tästä on meilläkin kokemusta: Teräsmeduusojen edustuspukeutuminen on nimittäin tarkasti säänneltyä!

Voisi kuvitella, että monilajiurheilujoukkueessa pukeutuminen olisi vapaata, että voisi esimerkiksi tulla paikalle hupparissa ja farkuissa. Monet joukkueet näin erehtyvätkin luulemaan, mikä sitten näkyykin siinä, että he eivät ehkä menesty! Jaammekin nyt mielellämme vinkkimme parhaaseen edustuspukeutumiseen.

1.  Hankkikaa hyvä peruspuvusto. Yhtenäinen asu on koko tiimin etu: eihän kaupan kassakaan saa itse päättää, miten tehtäviinsä pukeutuu. Miksi joukkue olisi eri asia? Kukin voi kuitenkin piristää yhdenmukaista asua esimerkiksi pirteillä sukkahousuilla tai korvakoruilla, mikäli joukkue tämän hyväksyy.

2. Jos joukkue näyttää luuserilta, saa luuserin kohtelun! Eli häviää! Dress to impress!

3. Muistakaa yksityiskohdat. Mitä tärkeämmästä suorituksesta on kyse, sitä enemmän kannattaa kiinnittää huomiota ulkonäköön. Erityisesti panostamme maailmanmestaruuskisoihin, kuten TeräsSika-kilpailuihin.

4. Katsokaa itseänne kriittisesti. Kaikki kyllä huomaavat, jos joukkue on väsynyt ja kalpea. Ei sellainen joukkue voi voittaa! Ulkoista olemusta täytyy tällöin piristää esimerkiksi itseruskettavalla voiteella, värikkäällä kosmetiikalla tai vaikka repäisevällä peruukilla!

5. Pitäkää vaatekaapin täydennys mielessä aina ja olkaa valmiita sijoittamaan siihen rahaa aina, kun sopiva asu osuu kohdalle. Menestys ei ole koskaan tullut ilmaiseksi!

Aloitteleville joukkueille vielä loppuvinkkinä:

Älkää pukeutuko joukkueeksi, joka teillä on, vaan joukkueeksi, joksi haluatte tulla!

Previous

Joogaa ilman ränttiä

Next

Testissä Suunto Spartan Sport Wrist HR

4 Comments

 1. Ihanaa, kiitos tästä! Se oli jotenkin ahdistava lehtijuttu, ja märehdin sitä koko päivän.

  • Miia

   Aa Inana, kiitos ihanasta kommentista. Alas tyhmät lehtijutut, ylös pukeutumisenvapaus!

 2. Multa oli mennyt toi alkuperänen artikkeli ohi, mutta nyt kun luin, ei voi sanoa muuta kun ei ***** mitä ******. Mutta hyvä vastine teiltä! 😀

  • Miia

   Kiitos Suvi 🙂 Mekin oltiin aika pöyristyneitä jutusta :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén