Olen instan joogahaasteita venkoillessani miettinyt, että olisi siistiä tehdä joku omakin juttu ja kokeilla, miten se lähtisi lentoon. Sitten tajusin ottaa yhteyttä Yrjölän Noraan ja ehdottaa jotain kivaa yhteistä settiä.

Nora on paitsi hyvä tyyppi, myös kehonpainotreenin ammattilainen ja siksikin loistava haastekaveri. Yksin olisin saattanut epähuomiossa tehdä jotkut liikkeet päin persettä ja samalla usuttaa seuraajat tekemään samoin. Nyt kuvasimme mun liikeversiovideot yhdessä salilla, joten ne ovat legit.

Ja nyt se on siis käynnissä, minun ja Noran salin eli Movement Factoryn yhteinen #apinahaaste. Tänään on haasteen ensimmäinen päivä ja eläinteemaisia treeniliikkeitä on luvassa viikon ajan (18.-24.4.2017). Tulkaahan mukaan! Homma toimii näin:

  1. Seuraa Instagramissa minua @ninaenroth ja Movement Factorya @movementfactoryfi
  2. Katso eri versiot päivän liikkeestä meidän tileiltä
  3. Lämmittele, pistä selfievideokuvaus päälle ja toteuta oma muuvvssi omalla tyylilläsi (älä telo ittees!!!)
  4. Postaa video tai kuva Instagramiin, muista #apinahaaste ja tägätä @ninaenroth ja @movementfactoryfi

Haasteen päätyttyä arvomme osallistujien kesken 2 x 10 kerran lippuja Movement Factorylle, sporttiliivit Change Lingerieltä ja proteiinijauhetta Fastilta. Eli sen lisäksi että voi oppia uusia liikkeitä ja tulee treenattua viikon aikana joka päivä edes vähäsen, saattaa myös voittaa jotain. Win-win-win! Paitsi jos instailee salatulle tilille. Silloin ei voi voittaa. Mutta treenata toki, ja se on pääasia se!

***

Monkey say monkey do! I am co-hosting a bodyweight challenge on Instagram. Follow & join the fun.