Oletko aina halunnut olla laihempi, pidempi tai kenties sinisilmäisempi! No viimeistä näistä ainakin olet ihan tarpeeksi, jos uskot seuraavaksi esittelemääni humpuukiin!

Törmäsin YouTubessa “subliminal”-videoihin. Kyseisissä videoissa soi jokin mitäänsanomaton hissimusa tai veden solina, ja kuvakaan ei välttämättä edes vaihdu. Mutta äläpäs anna tämän tyhjänpäiväisyyden hämätä, sillä lisäksi videoissa on kuulemma hiljaisella alitajuisia viestejä.

Eikä suinkaan mitä tahansa mupellusta, vaan todella tehokkaita alitajuisia viestejä, jotka muuttavat vartaloasi solutasolla! Tai jotain!

Subliminal-videoita kuuntelemalla – ja huom. siis ainoastaan kuuntelemalla – voit laihtua ihan sikanopeasti, kasvaa pituutta, saada hiukset kasvamaan takaisin kaljuuntuneisiin kohtiin, vaihtaa silmiesi väriä ja jopa muuttua kauniiksi!

No huh huh, kyllä nyt on sellainen diili että olkaa hiljaa ja ottakaa mun rahat! Paitsi että rahaa ei tarvita, sillä näitä videoita on koko YouTube täynnä subliminal-videoita, että sinne vaan ilmatteeksi kuuntelemaan.

Subliminal-videoiden nimet ovat tyyliä “get a beautiful feminine face”, “become the most handsome man in the world”, “get perfect teeth”, “become a goddess”, “grow extremely taller”, “hazel eyes in 10 minutes”.

Lisäksi löytyy toki subliminal-videoita, joiden avulla saa ihastuksensa huomion taikka muuttuu tosi kuumaksi kissaksi/ kolliksi. Vartaloaan voi muokata subliminal-videon avulla myös vaikkapa notkeammaksi:

Kommenttikentät ovat täynnä ylistystä siitä, että tämä subliminal video todellakin toimii. Siis se todellakin toimii!

Ja muistetaas sitten, että jos joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei ole totta.

Sama koskee näitä videoita.

Voiko subliminal-video toimia?

Alitajuntaan vaikuttavat, tai “vaikuttavat” viestit ovat vanha, EU:ssa kielletty mainoskikka. Klassinen on James Vicaryn myöhemmin huijaukseksi osoittautunut kokis- ja popparikoe. Kasarilla ja ysärillä jauhettiin siitä, että hevimusiikissa olisi saatanallisia piiloviestejä. Monet muistavat varmaan myös Fight Clubin kikkelinvilahduksen. Väitetään kuitenkin, että alitajuisten viestien syöttäminen mainoksissa saattaisi toimia.

Joku laihtuminen nyt vielä voi olla teoriassa mahdollista. Kyllähän hypnoosikin monille toimii. Mutta jos subliminal-videot toimivat laihtumisessa, ne toimivat siksi, että viestit suggeroivat sinut toimimaan niin, että laihdut. Ne eivät siis sulata rasvaa viestimällä soluillesi, että nyt sitä rasvaa poijes täältä.

Sanomattakin pitäisi tietysti olla selvää se, että silmät eivät vaihda väriä alitajuisten viestien voimasta, eikä pysähtynyt pituuskasvu enää käynnisty uudelleen kuiskimista YouTubesta kuuntelemalla. Alitajuiset viestit voivat toimia vaikuttamalla ihmisen asenteisiin ja toimintaan. Eivät siten, että ihmisessä tapahtuisi fyysisen tason muutoksia “itsestään”.

subliminal video

Keskity tuijottamaan palleroita ja tunne kuinka subliminal-videot toimivat…huu!

Lisäksi tästä herää pari kysymystä.

– Miksi näitä subliminal-videoita oikeastaan tehdään? Niitä katsotaan tosi paljon, eli ilmeisesti syynä ovat mainostulot? Tuotantokustannukset ja tuotantoon kuluva aika kun ovat aivan minimaaliset. Esimerkiksi menestyvän ASMR-kanavan perustaminen on aivan toisen luokan juttu sekä rahan että ajankäytön kannalta.

– Mistä me tiedetään, mitä sieltä oikeastaan lähetetään subliminaalisina viesteinä? Jos viestit toimivat, niin eikös ole melko riskaabelia kuunnella jonkun tuntemattoman, asiasta taloudellisesti hyötyvän henkilön viestittelyä? Supina on niin hiljaista, että en muutamien kokeilujen perusteella onnistunut saamaan selvää siitä, mitä videoissa sanotaan.

– Entäs vaikuttavatko videot ainoastaan silloin, kun niissä supistaan subliminaalisesti sellaisella kielellä, jota kuulija osaa? Vai eikö kielellä ole väliä? Iso osa subliminal videoista on aasialaistaustaisten tekijöiden tekemiä, joten voisi kuvitella, että supina ei ole suomea tai ruotsia, eikä välttämättä edes englantia. Onko niiden kuunteleminen sitten ajanhukkaa?

– Miksi näistä tuloksista ei löydy mitään kuvia mistään? YouTubesta löytyy videoita, joissa ihminen esittelee silmiensä värin muutoksen usealla kuvalla, mutta saa kyllä silmä kädessä tiirata, että kuvissa näkisi yhtään mitään eroa. Kommenttikentissä selostetaan tuloksia, mutta todisteita ei ole kenelläkään näytettäväksi asti. MIKSI EI OLE JOS VIDEO KERRAN TOIMII??

– Joten pistetään vielä se hopeanvärinen hattu päähän ja mietitään, että entä jos subliminal-videoiden tekijöiden tarkoituksena ei ole vain saada suuria katsojalukija mainosrahan kiilto silmissään? Mitä jos videoissa todella on tehokkaita alitajuisia viestejä? Sellaisia, jotka ajavat jotain tiettyä poliittista agendaa? Tai mitä jos taustalla on vaikkapa lääketehtaiden salaliitto, ja videoilla saadaan ihmiset masentuneiksi ja siten masennuslääkkeiden myynti nousuun? (Kumpi oikeastaan on hullumpi ajatus, se että ilmaiset videot ovat salaliiton ase, vai se, että ilmaiset videot muuttavat sinut ylimaallisen kauniiksi?)

Että jos sinulla ei ole muutakaan tekemistä (ja olet valmis ottamaan riskin hahaa), niin siinähän kuuntelet näitä subliminaalisia viestejä sitten. Kuunnellessasi voit pohtia sitä, että miten me kaikki emme jo ole valtavan kauniita, tuuheatukkaisia, hoikkia, pitkiä ja vihreäsilmäisiä, jos kerran kaikki tämä olisi helposti vain subliminal nauhoituksia kuuntelemalla saavutettavissa? Varsinainen mysteeri kerta kaikkiaan!

Jos kaikesta huolimatta kiinnostaa, niin videoita löytää YouTubesta hakemalla “subliminal”. Mutta älä nyt hyvä ihminen usko niihin! Ja varoituksen sana myös sen suhteen, että nämä videoiden “toivottavat” ominaisuudet ovat usein aika ikäviä. Otsikot subliminal-videoissa voivat olla tyyliä “laihdu alipainoiseksi”.

Oikeastaan koko tämä subliminal video -ilmiö on tosi surullinen. Me ihmiset olemme hemmetin epätoivoisia ulkonäkömme ja kelpaavuutemme suhteen. Enkä valitettavasti usko, että asia paranee alitajuisia viestejä kuuntelemalla. Melkein tuntuu, että nämä videot otsikoineen vain lisäävät itsetunto-ongelmia. Ennemmin auttaa se, että pistää netin kiinni ja lähtee ulos tekemään jotain kivaa. (TÄTÄ viestiä minulle on hoettu ihan suoraan jo lapsuudesta lähtien, ja katsos johan alkaa aivopesu toimia.)

P.S. Mutta hei, ei sovi hutkia jos ei tutki, eiköstä niin? Siksi teenkin kokeilun, ja kuuntelen ylläolevaa, notkeutta lisäävää subliminal-videota joko kuukauden ajan tai siihen asti että näen SELVIÄ tuloksia, kumpi näistä ajoista sitten osoittautuukin lyhyemmäksi. Että jos huomaatte persoonani muuttuvan oudosti, kyse on siitä, että minut on alitajuisilla viesteillä aivopesty vaikkapa oikeistokonservatiiviksi tai persuksi – vaikka vain yritin vain olla notkeampi! Elämme totisesti jännittäviä aikoja!

P.S. Lue vastapainoksi, että mitä sieltä YouTubesta kannattaa ennemmin katsoa!

Jos musta tulee notkea, niin näytän sen HETI Instagramissa @fitnessfuhrer!