Tiedätkö mitä sinun pitäisi katsoa YouTubesta just nyt?

No kohta tiedät.

Tässä on sinulle neljän kohdan suosittelulista kaikkiin tilanteisiin!

ASMR

Uusin ASMR-suosikkini on Tingting ASMR. Ei hän toki uusi tekijä ole, ja itsekin olen kuunnellut/ katsonut videoita jo monta kuukautta.

Tykkään erityisesti hänen Chinese Princess -teemaisista videoistaan, vaikka kyllä todellakin hämmentää, että miksi kiinalainen prinsessa haluaa koko ajan pukea ja meikata minua.

Suosikkini Tingtingin videoista on tämä vasta pari viikkoa sitten julkaistu:

Jooga

Kai tiedät jo Yoga With Adrienen? Jos et, niin klikskliks vaan katsomaan!

Videoita on vaikka mitä erilaisia, ja ohjaustyyli on tosi mukavaa, kannustavaa ja rohkaisevaa. Itse en jaksa superhenkisyyttä enkä myöskään maanista suorittamista, Adriene välttää molemmat.

Kokeile vaikka tätä (helpompiakin löytyy!):

Somelaiffi

Osaatko poseerata valokuvissa? Minä en. Tiedätkö, minne laittaa kädet kuvissa? Minä en. Tiedätkö, miten onnistut selfieissä? Minä en.

Mutta koska katson Blush With Me Parmitan videoita, teoriassa voisin tietää. Kanava on hauskaa vaihtelua länsimaisiin kanaviin, videoissa annetaan esimerkiksi ohjeita siihen, miten poseerata sari yllä. Vaikka en ikinä vinkkejä käytännössä muistakaan, enkä onnistu näyttämään kuvissa aiempaa paremmalta, koen silti, että Parmitalla on oikeasti hyviä vinkkejä niiden samojen itsestäänselvyyksien sijaan, jotka tulevat kaikkialla muualla vastaan.

Kokeile, ehkä sinä opit nopeammin kuin minä:

Elämä

Pänniikö? Onko mahtavaa? Haluatko kummastella asioita ja nauttia laatumusiikista? No siinä tapauksessa ei muuta kuin ysäripoikabändien videoita pyörimään, ja johan löytyy apu!

En ole itse nähnyt näitä koskaan, joten joka video on uusi hämmennyksen aihe. (En tiedä miksi en ole. Kaipa nämä raivolla aikoinaan MTV:lla pyörivät, silti olen välttynyt.) En ollut edes nähnyt Backstreet Boysien I Want It That Way -videota ennen tätä vuotta, mutta nyt olen niin vaikuttunut siitä, että olen pyytänyt että polttareissani tanssimme valkoisissa vaatteissa sen tahtiin lentoasemalla. En tiedä kieltävätkö turvallisuussäädökset sen, mutta kyllä tuon takia kannattaa ottaa putkareissuriski.

Katso vaikka tämä, siis mitä ihmettä:

P.S. Joko kuulit hyvät ja huonot uutiset?

Seuraa myös huikeita poseerauksiani Instagramissa @fitnessfuhrer!