Taas meni yksi kuukausi ohi hujauksessa. Teräsmeduusoissa syyskuu oli täynnä toimintaa. Jos suojeluskikkelit, rapujuhlakankkuset ja kasvimaniat menivät ohi, ei hätää, täältä löydät kuukauden kiinnostavimmat.

Syksy oli Teräsmeduusoilla vilkasta aikaa. Perinteisten rapujuhliemme reportaasia saatte vielä hieman odottaa, mutta sillä välin voitte lukea kuinka paha krapula Lotalle tuli.

Saitilla tapahtui kaikenlaista syyskuun mittaan, ja eri artikkeleita ja sivuja yytsittiin yhteensä taas huikeat 70 000 kertaa. Sofia on hullaantunut viherkasveista ja Lotta sienistä. Sofia on myös tuonut tietoisuuteemme suojeluskikkelin. Mikä ihme se on, se selviää tästä postauksesta.

Syyskuun luetuimmat postaukset olivat tuttuun tapaan sekoitus ikivihreitä hakukonesuosikkeja ja tuoreita keskustelunherättäjiä:

Teräsmeduusojen trendinhaisteluosasto analysoi sivuston liikenteen ja hakukoneosumien perusteella, että curly girl -trendi on hiipumassa, mutta kiinnostus ravitsevampaan kosmetiikkaan, työmatkapyöräilyyn ja sporttiteknologiaan liittyviin asioihin on syksyn myötä jälleen kasvussa.

Teemme yhteistöitä kernaasti mutta selektiivisesti. Jos kiinnostaa saada omalle tuotteelle rehellisiä käyttäjäkokemuksia ja tiedonjanoista yleisöä, lisätietoa yhteistöistä ja mahdollisuuksista täällä.