Slurp toimittaa pienpaahtimokaffet tilaajilleen postilaatikkoon. Sain mahdollisuuden testata palvelua ja ensin vähän vänkäsin vastaan: me kun keitetään pannukahvia eikä muutenkaan jakseta hifistellä kahvinjuonnilla. Sitten taivuin ja pian postilootaan tupsahtikin ensimmäinen kahvisatsi.

Kahvit tilataan Slurpin nettisivujen kautta ja asiakas voi valita, minkä sorttista kahvia (vaaleaa vai tummaa) haluaa, millä jauhatuksella ja minkä verran, ja millä toimitusvälillä kahvit haluaa kotiin. Kahvit tulevat tällä hetkellä 11 eri pienpaahtimolta

Tähän mennessä olemme maistelleet yhtä vaaleaa ja yhtä tummaa kahvilajia. Tumma oli enemmän makuuni, vaalea maistui turhan eksoottiselta. Vaan se idea tässä onkin, että pääsee tutustumaan uusiin tuttavuuksiin. Pannujauhatus tuntui silmämääräisesti totuttua hienommalta, mutta totteli keittäjäänsä mallikkaasti.

Slurp-toimitukset maksavat alkaen 9,89 € / 2 viikkoa. Tähän hintaan saa 200 g kahvia kotiin kuljetettuna. Slurpin mukaan noin kaksi kuppia päivässä. Meidän keittotottumuksilla kolmen-neljän aamun sammiolliset kahdelle väsyneelle. Samalla hinnalla voisi ostaa halvat tuopilliset lähiöbaarista. Jännempää luksusta tämä kahvihomma. Tai ainakin tervehenkisempi aamuharrastus 😀

Slurp-kaffet on mielestäni hyvä setti kahviharrastajille tai vaikka lahjaksi jollekin, jolla todella on jo kaikkea. Jos nyt oikein antautuisin pienpaahtimokahvien vietäväksi, haluaisin toimituksen ehkä kerran viikossa enkä parin viikon välein. Kaksi viikkoa on näissä asioissa pitkä odotusaika, huomaan.

***

Slurp delivers artisan coffees to your doorstep. Even internationally.