Barbapapat pystyvät muuntautumaan melkein mihin vain muotoon. Barbapapoilla on hauskempaa. Be barbapapa.

Hehkulamppu – Bulb

Osallistun parhaillaan #shivashaktishapes2-nimiseen joogahaasteeseen Instagramissa. Se toimii kuten muutkin jooga- tai treenihaasteet: houstit näyttävät päivän liikkeet ja osallistujat tekevät perässä parhaansa mukaan.

Bambu – Bamboo

Mieli poltteli osallistua useampaankin kiintoisaan haasteeseen. Tarjolla oli niin käsilläseisontahaastetta kuin astanga-haastetta ja vaikka sun mitä. Instagramin joogayhteisö, love you! Päätin kuitenkin pitäytyä tässä yhdessä, kunnes saan selvyyden Kuopiossa havaitsemastani vatsalihasten erkaumasta. Etten vaan mene sössimään mitään.

Taimi – Sapling

Niin vaan kuitenkin huomaan, että ihan minimaalisilla lämmittelyillä ja kuvaan vääntäytymisillä tulee tehtyä ihan kelpo treeni joka päivä. Ainakin parempi kuin ilman haasteeseen osallistumista. Pääkin tykkää, kun edes sen pienen hetken päivästä keskittyy täysin johonkin muuhun kuin multitaskaukseen. Pousaa kuin hehkulamppu, mikä täydellinen mindfulness-harjoitus!

Peace!

On kuulkaas aika mukavaa, ettei tarvitse ottaa itseään niin vakavasti. Että voi vaikka imitoida kropallaan asioita, ottaa kuvia ja julkaista ne kaiken maailman ihmisten nähtäviksi.

Haaste jatkuu 14.7.2017 asti, joten pääset hyvin vielä mukaan tai ainakin seurailemaan mun ja muiden osallistujien muuntautumisia. Lisää Instan puolella.

***

Taking part in this awesome #shivashaktishapes2 Instagram yoga challenge where I get to play barbapapa. Why not??!