Yhteistyö: Piltti

Piltti täyttää 65 vuotta ja on haastanut juhlan kunniaksi suomalaisia vanhempia kiittämään ihmisiä, jotka ovat olleet heille erityisen tärkeitä vauva-aikana.

Itse olen ikionnellinen siitä, että vauvavuodet ovat osaltani takana. Pikkuisempi verkkarilapsi on vuoden ja kolme kuukautta eli jo ihan aikamiesmuikkeli. Vanhempi tasan kaksi vuotta vanhempi.

En ole mikään kotona viihtyjä. Tarvitsen treeniä, omaa aikaa ja aikuisseuraa pysyäkseni jotenkin tolkuissani. Kiitokseni menevätkin siis ihmisille, jotka ovat hoitaneet lapsiamme pyyteettömästi, jotta olen päässyt irti.

  • Anopille kiitos, että autat meitä arjessa. Vahdit apinoita, kun luuhastelen bloggaajatilaisuuksissa, meduusatapaamisissa tai seison käsilläni.
  • Äidille ja iskälle ja vapaaehtoisille tädeille kiitos, että mahdollistatte minulle ja Setikselle minilomat ilman lapsia.
  • Appiukolle ja puolisolleen kiitos, että saamme tulla teille syömään ja lojumaan ja joskus myös karata ja jättää minit hoteisiinne.

Toki kiitoksia ansaitsevat myös ystävät, mammakaverit, neuvolan tuttu hoitaja ja kaikki te, jotka olette elämässä läsnä ihan normaalissa arjessa. Yksin en selviäisi, eikä kyllä kaksin Setiksen kanssakaan jaksettaisi. Kimpassa kaikki on kivempaa, vaimitensemenee.

Jos sinulla on kiitos mielessäsi, voit jakaa sen Piltin nettisivuilla. Kaikki tarinansa jättäneet osallistuvat 100 € ravintolalahjakortin arvontaan.

Söpöliinin kuvissa näkyvät body, pipo ja huivi ovat Piltin ja kotimaisen Paapii designin #sinäolettärkeä-mallistosta. Piltti tukee juhlavuotensa merkeissä MLL:n perhekahviloita 30 000 € lahjoituksella ja minä puolestani lahjoitan tämän ja toisen samanlaisen ihanan vaatesetin virolaiseen lastensuojelutyöhön. Olisin voinut arpoa setin lukijoilleni, mutta veikkaan, että toisaalla tarve on suurempi.

***

I love my children but thank heavens they are not babies anymore. In cooperation with Piltti I would like to say thankyou to everyone who help me & my hubby to survive.