Nyt on kuulkaa kaikkea joogaa. On suppijoogaa ja ilmajoogaa ja mustaa joogaa ja räppijoogaa ja saunajoogaa ja äijäjoogaa. Ja sitten on Beyogaa, mikä on siis joogaa, jossa soi Beyoncé ja jossa ollaan ihan että NAMASLAY!

Käytiin koittamassa sitä Ninan kanssa. Vatsalihaksiin sattuu vieläkin, ja ihan harmittaa, että koko ajan ei voi hiihtää ympäriinsä bodyssa. (Tai siis miksi ei voi? WHAT WOULD BEYONCÉ DO? Beyoncé would ski around wearing a bodysuit!)

Beyoncé on mielenkiintoinen ilmiö. Vähän niinkuin Madonna silloin kun täti oli nuori. (Silloin oli ns. madonnatekniikka, jolloin tukalassa tilanteessa laulettiin että Express yourself/ So you can respect yourself ja mietittiin, että mitä Madonna nyt tekisi. Madonna kanssa hiihtäisi ympäriinsä bodyssä sekä hankkisi nuoren rakastajan. Toimii kaikkeen.)

Kyllä se vaan niin on, että aika ajoin kannattaa tehdä jotain vaan siksi että se on mahtava idea ja hauskaa. Ja aina kannattaa pukeutua bodyyn kun on tilaisuus!

Beyogan ohjasi Katja-Maria “Katti Meu” Taavitsainen. Mene ihmeessä jos pääset mukaan, nämä sessiot varattiin tsädäm täyteen!