5 +1 ärsyttävintä somen hyvinvointijeesustelijaa

Some on yksi parhaista asioista maailmassa, sillä sen kautta törmää mahtaviin juttuihin, pääsee käymään hienoja keskusteluja ja tutustuu mielenkiintoisiin ihmisiin. Mutta sillä on myös varjopuolensa, kuten hermoille käyvät eri aihepiirien hyvinvointijeesustelijat, jotka haluavat viedä sipsisi ja to do -listasi tai pakottaa sinut jumppaamaan kotosalla.

Terveysjeesustelijat

“Terveellisempi vaihtoehto sipseille on riisikakku ja dippi. Toki kasvikset vielä terveellisempiä. Oma suosikkini on selleri”, vinkkasi eräs somevaikuttaja pari päivää sitten Instagramissa. Terveellisempi vaihtoehto, kyllä. Mutta ei oikea vaihtoehto. Sipsiä syödään koska tekee mieli sipsiä, ei sen takia että voisi tehdä itselleen hyvän mielen syömällä sittenkin selleriä.

Kotijumppajeesustelijat

“Tiesitkö, että kotona voi tehdä tällaisen kivan 20 minuutin treenin, jossa käytetään vain oman kehon painoa, patalappuja, kahdeksaa wc-paperirullaa, sohvan selkänojaa ja TRX-kahvoja?” Tiesin joo, mutta en aio siltikään jumpata kotona.

Aikaansaamisjeesustelijat

“Virkeänä ylös, kahvi ja smoothiebowl, pitkä aamulenkki lempparipodcasteja kuunnellen, kehonpainotreeni kaverin kanssa kuulumisia vaihtaen, pikaiset asukuvat ja kahdeksaksi töihin.” Enpä usko.

Aikaansaamattomuusjeesustelijat

“Välillä on pakko vain pysähtyä kesken oravanpyörän ja vain olla tekemättä mitään. Tänään sanoin ei to do -listoille ja vain hengitin. Milloin sä viimeksi teit samoin?” Hengittänyt olen joka päivä, mutta yleensä tehnyt myös muita asioita.

Somelakkojeesustelijat

“Jään nyt somelakkoon! Kannattaa sunkin kokeilla!” “Pikainen päivitys somelakon keskeltä: somelakko jatkuu, ajatukset ovat kirkkaat. Kannattaa kokeilla!” “Palasin juuri kuukauden/viikon/aamupäivän somelakon jälkeen takaisin someen. Kannattaa kokeilla!” Eivätkö somen vaaroista ja somelakoista somekanavissaan touhottavat ihmiset näe ilmiselvää ristiriitaa omissa toimissaan?

 

+ 1: Tsemppijeesustelijat

“Ihanaa päivää just sulle!” Niin just varmaan.

 

ps. Voit virittäytyä jo joulutunnelmaan Joulujeesustelijat, top 5 -postauksen myötä.

pps. Koska tällaisten postausten sarkasmi ei ikinä välity kaikille, niin vastataan jo etukäteen että listaan voisi hyvinkin lisätä myös toisten somekäyttäytymisestä jeesustelevat, pahantuuliset ihmiset.

//  Seuraa myös Instagramissa: @lottapumpui

Kuva: Photo by Madison Inouye from Pexels

Previous

Juhlimisen kääntöpuolesta

Next

Testissä kizomba, tällä kertaa parina

4 Comments

 1. Äm

  Mua huvitti, kun yksi influensseri oli miehensä kanssa lomalla ja jakoi sieltä suunnilleen joka hetken. Sit loman jälkeen kirjoitti, et lomailla kans, mutta unohtakaa some. 😀 Hyvä rohkaista toisia lakkoon.

  • Lotta

   Joo, tämä! Toinen variantti on se, että kohkataan että mennään somelakkoon loman ajaksi, mutta on sieltä reissulta otettu ziljardi kuvaa ja videoklippiä somea varten, jotta voidaan tukottaa some sen jälkeen. Ei ole musta mikään somelakko jos sen aikana tehdään kuitenkin asioita somen ehdoilla 😀

 2. Pauliina.K

  Komppaan joka kohtaa! Karkkihimo ei myöskään mene ohi millään hiton viinirypäleillä vaikka nekin hyviä ovat 😀

  • Lotta

   Totta! Tai et jos tekee mieli suklaata niin kannattaa mössää avokadoa ja raakakaakaojauhetta… Ei ole sama!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén