Joulujeesustelijat, top 5

Joulu on ohi, ja olen iloinen siitä. Koska tänä vuonna erilaisia joulujeesustelijoita oli niin paljon. Tässä inhokkini pahemmuusjärjestyksessä ärsyttävimmistä alkaen:

1. Syömisjeesustelijat

Eli ne ihmiset jotka pitkin pyhiä kauhistelivat somessa miksi kukaan voisi syödä itseään ähkyyn useampaa vuorokautta putkeen. Ehkä sinulle riittää yksi taateli ja puolikas konvehti, meille muille syöminen on joulunaikaan urheiluharrastus.

2. Jumppajeesustelijat

Eli ne ihmiset jotka pitkin pyhiä kehuskelivat kuinka he ovat käyneet joka päivä hiihtämässä ja lenkillä ja viimeistään tapanina salilla, koska liikkumisesta tulee niin hyvä olo eikä sitä pidä unohtaa juhlakauden ajaksi. Tavataan usein samassa some-feedissä kuin kohdan yksi veikkoset.

3. Jumppaamattomuusjeesustelijat

Eli ne jotka pitkin pyhiä kauhistelivat niitä jotka olivat käyneet hiihtämässä ja lenkillä ja salilla. Usein jeesusteluun liittyy vuosikymmenten takaisia muisteloja ajasta, jolloin tapsantansseihin karkaaminen aiheutti vuosikymmeniä jatkuneen perheriidan.

4. Kinkunsulatusjeesustelijat

Eli ne jotka pitkin pyhiä kokivat asiakseen opastaa muita siinä, mitkä ovat oikeat ja hyväksytyt motivaatiot syödä vähemmän ja liikkua enemmän.  Nämä ovat oikeasti ruoka- ja jumppajeesustelijoita, jotka vain esittävät olevansa muiden auttamisen asialla eivätkä huutele kirkastaakseen omaa kruunuaan.

5. Lahjajeesustelijat

Eli ne ihmiset joiden antamat lahjat ovat aina parempia kuin sinun. Näistä tunnetaan kaksi alalajia, aineettomilla lahjoilla jeesustelevat ja ne, joiden antamiin lahjoihin on käytetty poikkeuksellisen paljon aikaa ja vaivaa.

 

Jeesus-jeesustelijoita en pyhien aikana kohdannut yhtäkään. Varmaan koska vietin aikaa somessa enkä kirkossa. Joulu on onneksi kerran vuodessa, antakaa meidän olla rauhassa ainakin ensi aattoon saakka.

Kuvassa Tito-koira jonka mitä vitteä -ilmeeseen samaistuin monta kertaa.

Previous

Todellinen joulun ihme!!!

Next

Ehkä voisin sittenkin olla jouluihminen?

2 Comments

  1. vierailija

    Mihin jeesustelijaryhmään kuulut itse?

    • Lotta

      Överijeesustelijoihin eli niihin jotka paheksuvat niitä jotka pysyttelevät kohtuudessa ruoan, juoman ja rötväämisen kanssa 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén