Yksi arkipäivä eli #myday

Päässä sur sur surraa kun elämä on niin täyteläistä. Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja avata marraskuisen maanantain tänne tubettajilta lainatulla my day -meiningillä. Tosin kuvina, ei videoina. Kuvienkin ottaminen ja koon muuttaminen (kiitos upea WordPress-pohjamme, joka ottaa vastaan postimerkin kokoisia tiedostoja) meinasivat olla liian työläs keikka ruuhkavuotiselle. Mutta, tässä, olkaa hyvät.

6:25
“Äiti, joko voi nousta.” Jo. Valitettavasti. Agendalla puoli litraa pannukahvia, juustoleipiä paprikalla, pari nokkamukillista piimää ja Pikku Kakkonen.

Tässä kohtaa myös tsekkaan somet. Vastailen Instaan tulleisiin kommentteihin ja haaveilen uima-altaasta Teris-chatissa.

Päätän laiskotella ja mennä julkisilla töihin, eli pistän ihmisvaatteet päälle jo kotona. Testailen Changelta saamiani uusia alusvaatteita*, liiveissä on nätti takaosa.

Samaan pressipäivien jälkeiseen testisumaan menee myös GreenVitaen Deodoranttikivi*. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä, ei ihan yhtä tehokkaalta kuin antiperspirantit, mutta kuitenkin riittävän toimivalta. Tämän kanssa iho saa hengittää ja muutenkin ekohippeily kainalon alueella tuntuu hyvältä valinnalta.

Aika poistua. Taustalla Pinterest-taikapölyä, Maija Poppasta tai edes pientä asukkaiden ryhdistäytymistä kaipaava eteiskaaoksemme.

Koira korttelin ympäri.

7:55
… ja ehostautumaan bussiin. Meikkaan lähes poikkeuksetta bussissa tai jos pyöräilen töihin, kaunistaudun perillä. Jos jaksan. Monivaiheinen meikkirituaalini pitää sisällään puuteroinnin ja ripsivärin levittämisen, panostuspäivinä myös huulijuttuja. Bonustoimenpiteenä sinne tänne tökittyjen mascaratahrojen poisto vanupuikoilla.

Hyötyliikun eli kävelen Kampin metron liukuportaat ylös. Saattaa kuulostaa säälittävältä, mutta kävelkää ite ja naurakaa vasta sitten.

8:35
Transformaatio pyjamabanaanista viestintähahmoksi on tapahtunut kuin varkain. Olen saapunut kohteeseen.

11:30
Lounas. Syön ulkona 95 % työpäivistä. Tänään oli poikkeussessio, juttelin kollegani Saaran kanssa työasioista ruoan äärellä. Yleensä jauhetaan ihan muita juttuja. Ai juu, söin tofucurrya – lihaton lounas -linja on ja pysyy. Paikkana tällä kertaa Lie Mi, jossa saa hyvää ruokaa ja käryn vaatteisiin.

Ja kukas se siellä sitten olikaan ihan IRL toisessa pöydässä patojen äärellä, jos ei meduusakollegani Lotta! Koskaan ei nähdä paitsi silloin, kun koostan my day -postausta! Huom: ei napa- vaan poolopaidat päällä.

Iltapäivä: kahvia ja töiden tykitystä. Meillä on avokonttori ja olen huono istumaan omalla paikallani. Vaellan sohvan, työpisteeni ja neukkareiden väliä muina nomadeina. Perustelen tätä sillä, että paikoillaan istuminen on työergonimian kannalta huono juttu. Työpaikkani ja kuvissani satunnaisesti vilahteleva toimistoympäristö on siis viestintätoimisto Drum.

17:35
Kotimatka. Foto Kurvista, jossa vaihdan metrosta bussiin. Salaa tykkään hengata Kurvin nurkilla, siellä on elämän keskellä. Pikku Lontoo-vibat ennen siirtymistä hiihtelylähiöön.

Pakko rakastaa tätä bussirähjää, johon aika usein iltaisin satun. Just ja just pysyy kasassa. Ikkunat höyryssä, uskomaton räminä ja kolina, penkit jostain varaosavarastosta.

18:07
Kotona. Viikonlopun jämistä kasattua risottoa a’la ala-aste – Setis kokkaa useimmiten ja myös hoitaa lasten päiväkotiviemiset ja hakemiset. Pisteet Setikselle! Usein syödään hyvin, tänään astetta arkisemmin. Muut olivat jo syöneet joten kiskoin oman annokseni jotakuinkin seisaaltaan ennen leikkivuoron alkamista.

Ja kas. Olen valtakunnan prinssi, joka on siirtynyt yöksi yläkerran nukkumahuoneeseen.

Riehunnan jälkeen varsin ylellinen iltapalakattaus. Kauniina detaljina oman lapsuuteni muovisen nukkekodin kaiteet.

20:30
Apinat sammuksissa, jooga-aika. Aloitin uuden joogahaasteen. Lämmittelin ja heitin toistaiseksi suorakätisimmän crane poseni ikinä. Otan nämä joogakuvat aina kuvakaappauksina videolta eli yhtään puolisoa ei ole piinattu kuvaamispakolla.

Sitten kun joogat on joogattu, on instailun aika. Patterikissa on elossa ja liikkuukin välillä, vaikkei kuvista uskoisi! Lattialle on aseteltu joogazenfengshuinamaste-henkinen kokonaisuus.

Normaalisti päätän iltani jaksoon Game of Thronesia. Tai siis sen jälkeen pitää vielä hoitaa elukoita, ripustaa pyykkiä, käydä suihkussa ja mitälie. Tänään uhrasin GoT:n bloggaamiselle ja nyt on aika siirtyä muihin puuhiin.

Öitä!

* Alusasu ja deodorantti saatu vastikkeetta.

***

Just another Monday of my life in pics.

Previous

Marrasputki tähän asti: valoa kohti

Next

The land of honey, the land of pain

1 Comment

  1. Kapu

    Koskas me nähdään sun gladiaattorit-jakso? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén