Nyt on sen luokan fiilikset, että otin muotisanan käyttöön. Voimaannuttava viikonloppu takana, väittäisin.

  • Viikon mittainen päälläseisontajoogaahaaste päättyi ja sain sen aikana varmuutta – tekniikkakin kehittyi. Lisäksi tämä yllä näkyvä kuva on villiintynyt instassa ja siitä on tykännyt satoja ihmisiä. Liekö syynä hieno asento vai vyötärönauhan päällä letkottavat persposket.
  • Isomman apinan kanssa voi hyvin jo temppuilla, kun ei ota treeniä liian vakavasti. Äiti, joogataanko? Todellaki.

  • Perjantai-iltana voimaannuin sisävesiristeillen. Hotelli Vantaa ei pettänyt. Matti, Teppo ja Kake vetivät timanttiset setit. Humppasin. Lauloin karaokea. Tyyppasin 01300 Vantaa IPAn (jos toisenkin). Ja muistin taas olla erityisen kiitollinen kotona odottavista ihmisistä. Sinkut, tsemppiä. It’s a jungle out there. Varsinkin Vantaalla.

  • Lauantaina parantelin humppapäätä muun muassa Pakilan 600-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä keskiaikatapahtumassa. Kaikkee sitä?!! Helle helli, kävin heppa-ajelulla ja testailtiin pikku muikin kanssa voimisteluvälineitä. Oli siellä ritarien mittelötkin. Näemmä keskiaikaa voi harrastaa ja omat festaritkin aikakaudelle on elokuussa Hämeenlinnassa.

  • Sunnuntaina olen pääsääntöisesti ollut onnellinen siitä, etten ole lauantaina ollut Hotelli Vantaalla. Siivosinkin. Päivän eksoottinen ja aivan, voimaannuttava, ohjelmanumero oli Katti Meun ohjaama Beyoga Teris-kollegani Sofian kanssa. Pari tuntia joogaa/kehonhuoltoa/pilatesta Queen B:n tahtiin. Tiimibodyssa, tietenkin. Yritin muuten perehtyä Beyoncen musaan siivotessa, mutta imuri pilasi kaiken. Kerran musaurpo, aina musaurpo.

Aloitin kaiken höyryämisen päälle vielä uuden 12 päivää kestävän joogahaasteen, jonka idiksenä on vahvistaa corea. Jos kiinnostaa hypätä messiin, niin tutustu tarkemmin mun instassa.

Namaslay! Empowerment! Girls run the world! Menen jääkaapille.

***

This weekend has been empowering. Mostly because I survived a hangover and the world looks like a better place after it.