Eli sekalaisia selityksiä radiohiljaisuudelle.

Viime aikoina olen

…tehnyt perkeleesti töitä. Välillä sentään onneksi tuntuu siltä että ponnisteluista seuraa kiitos: eräs projektimme on ehdolla kansainvälisen palkinnon saajaksi.

…opiskellut. Palautin muutama viikko sitten maisterintutkintoni viimeisen esseen ja nyt odottelen viimeistä arvosanaa, jotta saan paperit ulos. Kiitos yliopisto 2005-2017!

…innostunut juoksemisesta. Vaarojen maratonin jälkihöyryissä ilmoittauduin keväälle elämäni ensimmäiselle ultramatkalle, 53 kilometrin lenkille Karhunkierrokselle. Aloitin tällä viikolla myös juoksuvalmennuksessa, mutta siitä lisää myöhemmin!

…opetellut ajamaan. Autokoulussa on ollut hauskaa, ja kortin saan (ehkä, toivottavasti) muutaman viikon päästä.

…speksaillut reissuja. Nappasimme Akin kanssa takataskuun halvat liput Bangkokiin alkuvuodelle, luvassa kaupungissa hillumista ja kikkailua Pohjois-Thaimaan rinteillä! Sitä ennen lähden Vuorenvarma-Annin kanssa Lappiin seikkailemaan, tiedossa on ainakin vaeltamista ja läskipyöräilyä!

Olen koko syksyn elänyt jonkinlaisessa “sitten kun” -vaiheessa, mutta nyt vihdoin alkaa näyttää siltä että se kun on saapunut ja elämä alkaa taas palata hieman vähemmän kiireisiin uomiinsa.