Vastauksia ystäväkirjaan

Mikä on lempiruokani? Milloin itkin viimeksi? Miten suhtaudun onnennumeroihin? Mikä ihme on autojen Teemu Selänne? Se selviää alta.

Jos näette blogissa postauksen, joka on jonkinlainen saitilta toiselle kiertävä “haaste” tai vain vastauksia erilaisiin kysymyksiin, se on merkki siitä, että bloggaajaa ei sinä päivänä hotsita kirjoittaa. Minulla olisi teille luonnoksissa kesken iso läjä paasaavia tekstejä, mutta koska ne ovat vielä laiskasti ajateltuja ja vaativat vähän kriittistä tarkastelua, päädyin hieman kevyempään sisältöön. Tämän ystäväkirjapostauksen kopioin Endorfiinikoukussa-Elinalta.

Horoskooppi? Rapu. Horoskoopit ovat tosin mielestäni yksi pahimmista humpuukeista eikä koskaan pitäisi luottaa keneenkään joka uskoo persoonallisuutensa määrittyvän sen mukaan, mihin vuodenaikaan on syntynyt.

Paras juoma? Musta kahvi, zero-kokis ja sokeriton Megaforce. Oluista tällä hetkellä nautin klassisista tsekkiläisistä.

Lempiväri? Onko ihmisillä muka oikeasti jotain lempivärejä? Melkein sähköön taittava taivaansininen luonnossa, vaatetuksessa ja kodissa harmaa.

Lempiruoka? Vaihtelee fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä kiinnostavat etenkin vietnamin maut. Ikiaikainen suosikkini on myös laadukas ja tarpeeksi raaka burger.

Lempinimi? Minulla ei ole koskaan ollut lempinimeä, vaikka olen sellaista toivonut! Sisko sanoi välillä Loposkaksi, ja luokan pojat Rekaksi. Mutta oikeaa lempinimeä ei kyllä ole ikinä ollut.

Suosikki vuodenaika? Kaikissa on puolensa, mutta lukitaan helteinen loppukesä, jonka illoissa on jo aavistus tulevaa syksyä.

Lempieläin? Rakastan kaikkia eläimiä! Ihmisistä en niinkään perusta. Kotieläimistä eniten isoja ja pörröisiä koiria, villieläimistä muun muassa valaita, mangusteja ja saukkoja. Unelmani on saada lemmikiksi pesukarhu ja kettu.

Kirjasuositus? Kirjoja on vaikea suositella, sillä eri kirjat iskevät erilaisissa fiiliksissä ja tilanteissa. Viime vuosien yksi vaikuttavimmista oli Bea Uusman Naparetki – minun rakkaustarinani, joka on uskomattoman hyvin kirjoitettua asiaproosaa.

Suosikkileffa? Jurassic Park ja Top Gun.

Lempimusiikki? Vaihtelee fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä kuuntelen paljon 90-luvun skedepunk-suosikkejani, kuten Pennywisea, ja amerikkalaisia folk/country-laulajia, kuten William Elliott Whitmorea ja Austin Lucasia.

Onnennumero? Huhaa-alert! Huhaa-alert! Seuraavaksi varmaan kysytään suojelusenkeliäni ja suosikkiani homeopaattisista lääkkeistä.

Hajuvesi? Puhtaat tuoksut, sellaiset suihkunraikkaat. Ostin hiljattain lentokentältä Elizabeth Ardenin White Tean.

Laukku? Juuri eilen pidin miehelle monologin siitä, kuinka vihaan käsilaukkuja. Jos sitä ei voi kuljettaa taskussa tai repussa, sitä ei tarvita.

Auto? Pihalla seisoo “autojen Teemu Selänne”, uskollinen farkku-Toyota, jolla on kaikesta spekulaatiosta huolimatta aina vielä yksi kausi jäljellä. Kun siitä joskus lopulta aika jättää, pitänee hankkia jotain pientä ja näppärämpää. Jos asuisin maalla, ajelisin Ford Raptorilla. Autoilen tosin äärimmäisen vähän, ja kuljen arkena pääosin fillarilla.

Tapa viettää vapaailta? Treeneissä ja kotosalla.

Viimeksi itkin? Katsellessani eilen videota rescue-koirasta. Monet kuvittelevat minun olevan kauhea tuffis, mutta eläinvideot saavat minut herkistymään sekunnissa.

Viimeksi nauroin? Äsken aamupalalla, kun puhuimme miehen kanssa pullataikinan sitkon muodostumisesta ja pitkällisen vaivaamisen tärkeydestä hyvän korvapuustin tekemiseksi. Mies sanoi olevansa paras pulla koska kuulemma vaivaan sitä vuodesta toiseen.

Viimeksi kehuin? Itseäni kun tein hyvää ruokaa.

Uskotko yliluonnollisiin asioihin? En.

Paras paikka maailmassa? Se paikka missä tuntee olevansa kotonaan, eikä sen välttämättä tarvitse olla kotona. Nautin äärimmäisen paljon irrallisuuden tunteesta.

Seksikkäintä minussa? Tietynlainen epänaisellisuus, luulisin. Seksikkäimmilläni olen hikisenä ja puuhiini uppoutuneena urheiluvaatteissa. Mies vastasi katse.

Lempijutut tällä hetkellä? Kevät, lomasuunnitelmien orastelu mielessä ja treenit.

Jos uskaltaisin niin? Tekisin vähemmän duunia ja enemmän niitä asioita joita kohtaan tunnen paloa. Aina sanotaan että pitäisi seurata intohimojaan, mutta ainakin omalla kohdallani ne vaihtelevat nopeasti ja ovat usein hieman muodottomia.

Maailmankatsomukseni? Olen vakaumuksellinen ateisti.

Mottoni? Some motherfuckers are always trying to iceskate uphill.

Erityistaitoni? Pystyn kaivamaan kielellä nenää.

Mitä teen ensi vuonna? Toivottavasti duunia, jossa yhdistyvät osaamiseni, kunnianhimoni ja kiinnostuksen kohteeni.

Keräilen? Kokemuksia. Ja tennareita.

Karmein paheeni? Olen kova kaivamaan nenää.

Ihanin ominaisuuteni? Tähän varmaan pitäisi vastata että olen kiva ja positiivinen ja iloinen, mutta ne eivät taida kuvata minua hyvin. Lasketaanko naljailu ja periaatteellinen negailu ihaniksi ominaisuuksiksi? Olen myös herkkä innostumaan ja tosi fiksu. Ja omasta mielestäni hirmuisen hauska.

Tämä saa minut onnelliseksi? Koiranpennut, kirjoihin uppoutuminen, läheiset.

Kirja ja biisi, jotka olisin halunnut itse kirjoittaa? Kirjoista Jonathan Safran Foerin Extremely Loud & Incredibly Close, jonka jokainen lause on kaunis. Biiseistä onkin vaikeampi sanoa. Ehkä jonkun ikivihreän, jonka turvin elelisin leveästi.

Elämäni tähtihetki? Se kun tajusin olevani sinut itseni kanssa.

Keksintö jota ilman en voi elää? Antakaa minulle internet ja kahvia tai kaljaa, niin olen tyytyväinen missä tahansa.

Tämä vie minulta jalat alta? Tähän varmaan pitäisi vastata että oma mies. Mutta nyt sanon kyllä että  mun hieroja, jonka runnomisen jälkeen meinaan aina pyörtyä.

Previous

500 and counting

Next

Bloggaaja jauhaa itsestään, katso kuvat jotka olet jo nähnyt

4 Comments

 1. Inexplicable

  Tuota noin, voisiko saada kuvatodisteen, että pystyt kaivamaan kielelläsi nenääsi? Oletin, että tarkoitit nimenomaan omaa nenääsi.. 🙂

  • Lotta

   Hahhah, joo omaa nenää tarkoitin! Nappasin kuvan mutta mobiilissa ei näemmä saa laittaa kuvaa kommenttiin, laitan huomenna kun olen taas koneella ?

 2. Haha, sä roisto paljastit tuon motiivin tällaisen postauksen tekemiseen. Aijai.

  Mä tykkäsin lukea sun vastauksia. Joku näissä paljastustyyppisissä postauksissa kiehtoo.

  • Lotta

   Hahaa, mä olen vähän kuin se mälsä taikuri joka paljastaa kaikkien temput!

   Välillä on kyl helpompi kirjoittaa jos on joku struktuuri tai kysymykset joihin vastata kuin kehitellä jotain nollasta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén