Bloggaaja jauhaa itsestään, katso kuvat jotka olet jo nähnyt

Lotta sanoi, että bloggaajat tekevät näitä haastepostauksia siksi, että eivät keksi mitä kirjoittaisivat. No eihän se nyt niin ole. Minä paljastan todellisen syyn:

Siksi me näitä tehdään, koska me ollaan niin itsekeskeisiä ja halutaan jaaritella itsestämme. Eli tässä näin, vastaukseni ystäväkirjaan, olkaatten hyvät!

Horoskooppi? Jousimies. Horoskoopithan toimii niin, että sanotaan että hei tän horoskoopin edustajalla on tällaisia positiivisia ominaisuuksia, sopiiko nää suhun, ja totta kai ne sopii, joten olen erittäin tyypillinen jousimies.

Paras juoma? Poreilevat asiat, varsinkin lime-verigreippi Jaffa ja olut. Ja kahvi.

Lempiväri? Vaatekaappi on 50 shades of grey, mutta tykkään kaikista väreistä paitsi voimakkaasti murretuista ja ruskean sävyistä.

Lempiruoka? Rasvassa paistettu hiilihydraatti.

Lempinimi? Mulla ei ole mitään kaikkien yleisessä käytössä olevaa lempinimeä, mutta jotkut sanoo Fifi, Soppa tai Kiisu.

Suosikkivuodenaika? Kesä. Muut voisi lakkauttaa.

Lempieläin? KISSA. Mutta pidän muistakin. Viime viikolla kävelin ensin päin jotain miestä ja sitten päin pylvästä koska jäin tuijottamaan söpöä koiraa. Se oli sellainen valkoinen pörröinen jolla oli hymyilevä naama, olisittepa nähnyt sen naamen!!!


Kuvan kisse on Ninan.

Kirjasuositus? Lue Kjell Westön uusin jos et ole jo lukenut. Oooh Kjell!

Suosikkileffa? Viime vuosina isoimman vaikutuksen ovat tehneet Argo ja Whiplash. Viimeksi katsoin Shape of Waterin, suosittelen sitäkin.

Lempimusiikki? Melopaska (tämä tarkoittaa siis tietynlaista hevimetallia, ken ei tiedä) ja euroviisumusiikki, varsinkin chalga.

Onnennumero? Pidän parittomista numeroista. Ne on niin paljon miellyttävämpiä kuin parilliset. 3, 7, 9 ja 13 on näteimmät. 1 ja 11 on vähän tylsät ja 5, se on jopa epämiellyttävä. Kyllä, olen synesteetikko.

Hajuvesi? Mulla on todella tarkka hajuaisti, ja nämä basic-hajuvedet haisee pohjimmiltaan samalta melkein kaikki. Yleensä tykkään kirpeistä sitrushajuista, mitä puhtaampi sitruuna, sen parempi. Mutta nyt on käytössä Korresin Summer Wood, joka haisee puulle, ja varovasti välillä suihkaisen YSL:n Black Opium Floral Shockia. (Varovasti koska se on aika kulturtant-haju ja siihen pökrää itsekin vaikka se ihana onkin.)

Laukku? Manskun edesmenneeltä Pelastusarmeijan kirppikseltä ostamani harmaa nahkareppu on mun eniten käyttämä laukku. Haaveilen hopeanvärisestä lötköstä nahkalaukusta.

Auto? Mulla ei ole autoa, mutta jos olisi niin olisi Volvo. Ai miksi? No en tiiä, olisi vaan.

Tapa viettää vapaailta? Tykkään käydä paikoissa tekemässä asioita. Viime aikoina olen käynyt katsomassa standupia ja se on varsin hauskaa. Kertoisin tähän kuulemani vitsin ketusta yöllä, mutta menisi niin hitosti tilaa että olkoot nyt.

Viimeksi itkin? Pari päivää sitten kun pojkvän luki iltasadun puhelimitse ja siinä sadussa oli niin taitavaa lapsuuden kuvausta, että aloin itkemään sitä että omat lapseni eivät ole enää pieniä.

Viimeksi nauroin? Omille jutuilleni. Eli sille kun kerroin Juha Sipilä -jutun matkalla kotiin telinevoimistelukisoista. No ok kerron teille Juha Sipilä -jutun kun ette saaneet kuulla kettujuttua. Eli olin Miian kirjanjulkkareissa Teatterin Vipissä. Laitoin sieltä kaverille Espanjaan viestin, että presidentillinen vauva syntyi. Kaveri alkoi hehkuttaa, että ooo nyt Juha Sipilä on suuri johtajamme kun Niinistö jää isyyslomalle!! Vastasin kirjoittamalla “Juuuha Siiipilä, Juha Sipilä!” ja laittamalla mikrofonin ja nuottien kuvan. Kaveriltani tuli ääniviesti. Laitoin äänet täysille, ja juuri silloin bileet loppuivat ja musiikki katkaistiin. Minkä seurauksena Teatterissa kaikui puhelimestani ääniviesti, jossa kaveri lauloi täysiä “JUUHA SIIIPILÄ, JUHA SIPILÄ!”, Ville Peltonen -sävelellä, siis. Hahaha se oli tosi hauskaa, olisit ollu siellä!

Viimeksi kehuin? Lastani mielettömän upeasta permantosuorituksesta. Ja eilen Mua lemmitkö vielä, Kustaa -Tiiaa sanomalla “Huhhuh en meinannut tunnistaa sua kun näytät niin hehkuvalta!”, minkä jälkeen tajusin että tuli sitten tavallaan sanottua että normaalisti näytät tosi valjulta. Mutta olisitte nähneet Tiian, siinä hehkussa olis tarttenu aurinkorasvaa ja aurinkolasit! Kato ny itekin täältä!

Uskotko yliluonnollisiin asioihin? En. Paitsi kun luen Vauva-palstalta jotain “oudointa mitä sinulle on sattunut” ja sitten en uskalla mennä yöllä yksin vessaan.

Paras paikka maailmassa? Merellä. Mieluiten ruorissa, mutta kaikki käy.

Seksikkäintä minussa? Itse vastaan asenne. Pojkvän vastasi suu ja perse.

Lempijutut tällä hetkellä? Altaalla uiminen, kahvi, työ, psykologiset trillerit ja se että sai lenkkarit jalkaan talvikenkien jälkeen.

Jos uskaltaisin niin? Mun tärkein elämänohje itselleni ja lapsilleni on se, että asioita ei pidä jättää tekemättä siksi, että pelkää. En ole ikinä elänyt niin, että jätän jotain tekemättä koska en uskalla, enkä aio tehdä sitä jatkossakaan.

Maailmankatsomukseni? “Aina voi olla huonommin”. Nyt myös tuotesarjana, tilaa täältä. Design by Onnenpäivä-Anne. Ja jos nyt oikein tunnustetaan, niin olisin todella mieluusti uskovainen. Mulla on ollut ihan järkyttäviä koettelemuksia elämässä, ja niiden kanssa olisi tosi paljon helpompi elää, jos niille voisi antaa jonkun syyn. Eniten kiinnostaa buddhalaisuus ja katolisuus.

Mottoni? Stuff happens when you party naked.

Erityistaitoni? Kirjoitan nopeasti ja hyvin ja se johtuu siitä, että ajattelen nopeasti ja hyvin.

Mitä teen ensi vuonna? Kaikkea kivaa.

Keräilen? En kerää mitään materiaa. Tavara on kirous.

Karmein paheeni? Syön kaikkia makaroniruokia haaleina suoraan vuoasta tai kattilasta. Jep, kauhalla. No eihän tämä nyt mikään oikea pahe ole. Kenellä muka on karmeita paheita, jos ei satu olemaan paloittelumurhaaja. Sarja-paloittelumurhaaja.

Ihanin ominaisuuteni? Olen valmis kärsimään aika radikaalistikin siksi, että joku toinen pääsisi vähemmällä.

Tämä saa minut onnelliseksi? Liikunta, seksi, hyvä ruoka, hyvä olut ja liikkuvassa kulkuneuvossa oleminen.

Kirja ja biisi, jotka olisin halunnut itse kirjoittaa? Cheryl Strayedin Villi vaellus ehkä? Ei kun Elizabeth Gilbertin Eat, Pray, Love koska sitten olisin rikas kuin peikko ja ihmiset ajattelisivat että siinäpä syvällinen, valaistunut ja lempeä nainen. Ja biisi: Lasse Mårtensonin Myrskyluodon Maija.

Elämäni tähtihetki? Mä olen saavuttanut kaiken mistä olen haaveillut, joten en voi valita vain yhtä.

Keksintö jota ilman en voi elää? Internez. Mihinkä sitä ihminen kotoaan lähtisi!

Tämä vie minulta jalat alta? Anemia.

Previous

Vastauksia ystäväkirjaan

Next

Laumasielun tunnustukset

2 Comments

  1. Lotta

    Iltasatuja? Puhelimessa? PUHELIMESSA? Oletko varma ettei sussa ole riivaaja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén