Nyt kun pitää olla instagram-kulmakarvat ja brows on fleek (mitä se edes tarkoittaa?!), niin näihin kuulemma ykköstuote on Anastasian Dip Brow -kulmakarvaväri tai siis pomada. En oikeastaan tiedä edes mitä pomada tarkoittaa, mutta siis tuollaista vähän vahamaista juttua.

Juuh elikkäs sain tätä Anastasian kulttipomadaa testiin, ja Lottakin sai, ja itse asiassa testasin Lotan purkista.

Tämä on siis jälkeen kuva. JÄLKEEN.

Meillä sattui olemaan luppoaikaa ennen Vaarojen maratonin starttia, joten käytimme sen hermostuneeseen meikkaamiseen. Tässä sitten päähänpistossa aloin sivelemään tuotetta kulmakarvoihini, vaikka Lotta varoitti että se on vaikeaa.

Olihan se, ja vaati kulmakarvasiveltimen (tai jonkun, meillä oli sellainen viistopäinen ja jäykkäharjaksinen). Mutta ei nyt mahdotonta kuitenkaan.En tiedä pitäiskö sitä ensi kerralla yrittää vähän enemmän, kun ei edes meikit levinneet!

Mutta se mikä tässä tuotteessa oli aivan superia, oli kestävyys. Siis todella!

Sävy Taupe. Kuvissa kulmissa on sävy Soft Brown.

Rämmin metsässä rapiat kymmenen ja puoli tuntia, neljäkymmentäkolme kilometriä (gepsin mukaan *köh* vähän enemmän), ja kulmat eivät olleet hievahtaneetkaan. Sen mudassa konttaamisen jälkeen voisi sanoa, että tämä kestää aika lailla mitä vaan. Vedenkestäväksi mainostavat, ja näyttäis olevan polkumarankestävä myös.

Tuote saatu.