Teräsmeduusat on universumin johtava feministis-karnevalistinen monilajiurheilujoukkue. 

Hikoilu – meduusat liikkuvat verkkaisesti supistamalla ja laajentamalla hyytelömäistä uimakelloaan. Teräsmeduusat liikkuvat metsäpoluilla, kunto- ja crossfit-saleilla, tanssitangoilla, olohuoneissa, laduilla, kylmässä ja kuumassa vedessä. Nopeus riippuu maalissa häämöttävästä palkinnosta. Olut = nopeasti; ei mitään = hitaasti, jos ollenkaan.

Yllytyshulluttelu – liittyy useimmiten kohtaan “hikoilu” mutta tiimikavereita on nähty yllytettävän myös esimerkiksi pikku matkoille, tuopin äärelle tai palelemaan hyiseen veteen. Haastatko?

Tasa-arvo – meidän naisten kaikkien on saatava tehdä just sellaisia asioita, joista tykkää. Paitsi jos tykkää satuttaa toisia.

Kehopositiivisuus – me ollaan ihania! Sinäkin olet! Kaikkien yhteen muottiin sullominen on niin ysäriä.

Reissut – #naisemmemaailmalla – terikset matkustavat mieluiten yhdessä, mutta pakon sanelemana myös yksin tai muussa seurassa. Jokaisella matkalla on mahdollisuus a) treenata (tai ainakin ottaa kuva, jossa näyttää treenaavansa) ja b) nostaa malja (ja ottaa siitä kuva, jonka joukkuetoverit sitten postaavat kostoksi someen).

Häröily – ei häröilyä, ei teräsmeduusoja. Hikoilun, bloggaamisen ja muun kouhkaamisen vastapainona meduusat tapaavat muun muassa kippistää, säntäillä pitkin maita ja mantuja etsimässä edustusasuja, nauttia sushibuffetteja ja överipullia sekä ylläpitää laadukasta meduusalta meduusalle -tsättiä.

Tutustu meihin:

Lotta on markkinointihommissa työskentelevä ristiinkuntoilija joka on haksahtanut myös kestävyysurheiluun. Blogista löydät Suomen paneutuneimmat vempaintestit, crossfitiä, juoksua, pyöräilyä ja saksanpaimenkoira Ukin!

Nina on kauneusalalta viestintähommiin loikannut kotijoogi, wanna-be hiihtäjä ja kahden meduusanpoikasen äiti. Blogista löydät painovoimaa uhmaavia asanoita, lajikokeiluja ja perhe-elämää.

Miia on melkein pelottavan vahva ja työskentelee kustannusalalla. Hänen erityistaitoihinsa kuuluu kielten ja historian tuntemus, sekä tietysti kyky juoda nopeasti kaljaa.  Blogista löydät painonnostoa, crossfitiä ja kehonhuoltojuttuja – myöhemmin on luvassa myös valmennushommia.

Sofia työskentelee toimittajana ja liikunta-alalla sekä huoltaa kahta meduusanpoikasta. Hän puljaa vesikammostaan huolimatta usein meressä tai uima-altaassa. Blogista löydät juoksua, lajikokeiluja ja analyysiä liikunnan ilmiöistä.

Täältä terasmeduusat.fi löydät meidät kaikki. Paras saitti eva! Seuraathan meitä myös Instassa: instagram.com/terasmeduusat_official ja Facebookissa.