Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Jos haluat kurkistaa fitness-maailmaan:

“Rumat ihmiset ei pysty pärjäämään tällaisessa lajissa”, sanoo ääni videolla.
Eivät pysty vai eivät halua? Kuka oikeastaan on ruma? Kysymykset alkavat kimpoilla päässä saman tien, joten ei kai auta muu kuin katsoa Kati Juuruksen dokumenttielokuva Muodonmuutoksia. Siinä seurataan neljää bikini fitness -kilpailijaa.

Muodonmuutoksia-dokumentin ennakkonäytös on WOW Finland -festareilla Tampere-talossa 11.3. klo 13. Varsinainen ensi-ilta on Season Film Festivalilla 31.3. klo 20.45 ja telkusta sen näkee Dokumenttiprojektissa 24.4. Ykkösellä klo 21.30.

Katso elokuvan traileri:

Jos haluat olla notkea (ja humalassa):

Oletteko huomanneet, miten kaikkialla on nyt joogaa, joogaa, joogaa ja joogaa. On reggaejoogaa ja mustaa joogaa ja kuntokeskusjoogaa ja olutjoogaa.

Kyllä, olutjoogaa! Ei me huijattaisi sinua! Kaljaiset asanat kutsuvat 26.3. Oluthuone Lehdon Beer & Yoga -tapahtumassa Helsingissä. Teräsmeduusat menevät, ja alkavat seuraavaksi suunnitella lajia nimeltä Beer & Gymnastics. Johan lähtee voltit ja flikit!

Nina ei malttanut odottaa vaan testasi jo. Joogakaverina Karhun uutuus Raaka, suodattamaton pohjahiivaolut.

Mikäli perinteisempi meno ja fyysinen rasittavuus kiinnostaa, tsekkaa Elixian uutuustunti HiYoga. Luvassa on vinyasa flowta ryhmäliikuntatunnin hengessä, mutta yllärinä otettiin ja veisattiin parit om:it.

Jos oot jäätä ja tulta*:

Lauantaina 11.3. vietetään Helsinki Sauna Dayta. Sehän tarkoittaa, että mukana oleviin saunoihin pääsee kylpemään kuka vain.

Mukana on hotellien saunoja sun muita, monet kivasti veden äärellä, eli jos et ole aiemmin avannossa käynyt, niin tee se nyt. Se on ihan kohta kesä ja vesi suorastaan kuumaa 17 asteista – puljaa jäävedessä kun vielä ehdit!

Kaikki mukana olevat saunat löydät täältä ja Facebook-tapahtuman täältä.

*XL5. Tietty.