Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Viikon olut käytiin viikko sitten maistelemassa 3/4-meduusajengillä olutravintola Oljenkorren kesäkauden päättävässä Beer Garden -tapahtumassa.

Saatoimme maistaa siellä paria muutakin mallasjuomaa, mutta arvioitavaksi päätyi Fat Lizard Brewing Co:n Rib Tickler Rugby Lager, paikallisen rugby-joukkueen kanssa yhteistyössä laadittu mainio janojuoma.

Mitä tykättiin?

Rib Tickler on raikas, lagermainen ja ei-tunkkainen juoma. Se on kevyesti humaloitu ja sopii hyvien perusoluiden ystäville. Meille maistui oikein hyvin!

Hämmästyttävyys ei tämän juoman kohdalla kulminoidu tölkin sisältöön vaan itse tölkkiin. Fat Lizardilla on kolmantena panimona Euroopassa käytössä hieno, koko tölkin kansiosan avaava supertölkki, josta tölkkioluen nauttiminen lähestyy jo juoman siemailua lasista. Tai siis niinhän me luulimme!

Tapahtumassa korviimme kantautui kuitenkin asiakaspalaute, jonka mukaan uudenlainen tölkki ei sovi naisille, koska a) ei voi tietää, mihin nenä kuuluu laittaa ja koska b) meikit leviävät. MITÄ. Äkkiä uusi tölkki kouraan ja väitteet testiin!

Testihenkilömme (kuvissa) ei ollut koskaan ennen ajatellut nenänsä sijaintia suhteessa juoma-astiaan. Hetken pähkäiltyämme vaihtoehdot ovat nähdäksemme seuraavat: nenä sijoittuu joko juoma-astian sisäpuolelle, ulkopuolelle, yläpuolelle, alapuolelle tai sen sen sivuun. Oheisessa kuvasarjassa demonstroimme vaihtoehdot ja koetamme selvittää, MIHIN nenä siis kuuluu topless-tölkissä laittaa.

Mitä meikkien leviämiseen tulee, ne todella olisivat tässä testissä levinneet, jos koehenkilömme olisi muistanut ehostautua tapahtumaan. Eivät tosin välttämättä oluen vuoksi, vaan siksi, että testiä tehdessä saatoimme nauraa vedet silmissä. Että varovasti siellä tämän tuotteen kanssa, naiset!