Katselusuosituksia heille, jotka ovat kahlanneet suoratoistopalvelun ja internetin lävitse jo kahteen kertaan. Muut pysykööt laatuviihteen parissa.

Tiesitkö, että olen kunnostautunut myös vloggaajana? Tai no en oikeastaan vloggaajana, mutta olen leikkinyt moista aina välillä ennesvanhaan, jos on sattunut olemaan löysää aikaa. Muun muassa tämmöisiä on tullut tehtyä:

Maailman paras paskin meikkitutoriaali:

Perinteinen kysymys ja vastaus -video:

Ja kerran askartelin myös videon härpätinpostaukseen:

 

Olen pitkään miettinyt, että pitäisi tehdä videoita enemmänkin. Kynnys videoiden tekemiseen on kuitenkin korkea (vaikka se ei videoilla siltä näyttäisikään, tajusin näitä tähän laittaessani että en ikinä näemmä meikkaa tai kampaa tukkaa ennen kuin alan tehdä videoita…), ja tällaiselle vanhan liiton ihmiselle oma ääni ja olemus tuntuvat ei-tekstuaalisessa muodossa hieman oudoilta.

Mutta ehkä sitä pitäisi taas ryhdistäytyä ja laittaa lisää videoita tekoon. Ehkäpä saatte pian Meduusa-TV:n! (Älkää kuitenkaan henkeänne pidättäkö tämän kanssa, meillä välillä vähän kestää hyvistä aikeista ja suurista ideoista huolimatta. Kesän reissuvideokin on edelleen edittipöydällä.).