Paljon mikään ei nyt jaksa tässä maailmassa kiinnostaa paitsi hervoton perseenheiluttelu. Ja jostain syystä se on sellainen aihe, että pitää miettiä miksi hemmetissä.

Sanoivat moraalipanikoijat mitä tahansa, twerkkaaminen näyttää mahtavalta. Tai siis kyllähän he sen tietävät, siitä se moraalipaniikki syntyykin. Mahtavalla saatoin tarkoittaa törkeää, mikä on usein sama juttu.

Kyky heiluttaa persettä eri tavoin ja eri asennoissa on aidosti kiinnostava taito. Paitsi sen näyttävyyden lisäksi, myös siksi, että se on niin vaativaa.

Itseltä luonnistuu pelkkään tärisyttämiseen perustuvat liikkeet, sekä maassa tapahtuva hhmm…nylkyttäminen. Mutta suurin osa liikkeistä on tosi haastavia. Aivot yrittävät lähettää käskyä, mutta kroppa ei tottele, ei mitenkään. Puhumattakaan siitä, että niistä liikkeistä pitäisi tehdä koreografia!

Vaikeus on aika turhauttavaa, mutta on myös superhauskaa yrittää jotain, mikä ei vain luonnistu. Sitä katsoo itseään peilistä ja on pakko nauraa, kun on niin käsittämätön pökkelö.

Älytöntä, hauskaa ja älyttömän vaikeaa. Tulee hiki plus vatsa ja selkä ja kädet kipeiksi pariksi päiväksi. Vähempikin riittäisi syyksi: pakko twerkkaa!

P.S. Kuvat ovat kuvakaappauksia tältä ubealta videolta, joka kuvattiin ekan twerkkauskurssikertani jälkeen. Suorastaan hävetti julkaista, mutta hei eka kerta kun tämmöstä koreota tein!