Mun ihana päivä!!!

6.30 heräsin meditoimaan, joogaamaan ja asettamaan intentiot tulevalle päivälle! Sä saat mitä sä haluut jos sä asetat fokuksen! Yass!

7.30 nautin aamiaiseksi pienpaahtimon kahvia ja vihersmoothien. My body is a temple.

8.00 pesin ja föönasin hiukset, meikkasin ja pukeuduin trendikkääseen housupukuun. Laventelivedellä silitettyyn, totta kai! Jalkaani sujautin korkkarit kun lumetkin ovat lähteneet!

Töissä keskustelin innokkaasti esinaiseni kanssa siitä, että pääsen edustamaan messuille. Vietin myös iloisia hetkiä samassa kerroksessa työskentelevien kanssa rupatellen.

Iltapäivällä lähdin viettämään romanttisia treffejä kera poikaystävän. Matka-ajan vietin kuunnellen sivistäviä podcasteja.

Kävimme nauttimassa kulttuurista taidemuseossa minkä jälkeen söimme vegaaniset bowlit. Ilta meni detox-teetä siemaillen ja henkeviä keskustelen. Samalla myös laitoin kasvoilleni hemmottelevan sheet maskin.

Iiihana sheet mask <3

Sitten tietysti ajoissa nukkumaan! Ihana päivä!

NO EI KAI NYT HÄHÄ. Kyse on tästä.

Totuushan sitten oli tämä:

8.30 heräsin, tein aamupalan ja menin takaisin sänkyyn ryystämään smoothieta ja kahvia koska ruumiini on temppeli. Eli rapistunut raunio, jota turistit pällistelevät että ihme että tuokin on vielä pystyssä ja kannattiko nyt tänne asti tulla kattomaan.

Laatukahvia meille edelläkävijöille.

9.10 suihkin hiuksiin kuivashampoota n:ttä päivää putkeen. Puin päälle samat vaatteet kuin perjantaina. Eli venyneen neuleen ja kulahtaneet farkut.

Töissä vääntelin naamaani ja ulisin kun kuulin, että joudun edustamaan messuille. Väijyin, että kuka törkimys varasti viime viikolla jääkaapista rahkani, koska tykkään velloa kaunassa. Tiedän että se olet sinä Maria. Häpeä. HÄPEÄ.

Iltapäivällä lähdin tekemään freehommia kotiin. Matka-ajan kirjoitin tätä postausta ja ärsyynnyin uudelleen siitä että Maria oli syönyt rahkani. Kuka tekee sellaista!

16.30-19.30 tein töitä pomodoro-metodilla ja itse asiassa oli oikein mukavaa, vaikka alkuun pänni että suunniteltu museokeikka piti vaihtaa iltatöihin, kun en viikonloppuna väsymykseltäni saanut hommia hoidettua.

19.30-20.30 kävimme kävelyllä ja keskustelimme mm. eurovaaleista ja psykopaateista (asiat eivät liittyneet toisiinsa). Johdattelin kävelyn kaupan eteen ja huijasin poikaystävän ostamaan minulle kaupasta karkkia.

Ilta meni Netflixin parissa leipiä syöden koska en jaksanut laittaa ruokaa. Lisäksi levitin jalkoihini liikahikoilua estävää linimenttiä koska minulla on älyttömän hikiset jalat!

Todennäköisesti menen liian myöhään nukkumaan. Peruspäivä.

Previous

Suuria ja iloisia uutisia!

Next

Mistä tietää milloin pitää levätä?

3 Comments

 1. Liina

  Ja varmaan söit rahkankin viime viikolla itte mutta et vaan muista.

  • Sofia

   Niin 🙁 Mutta ei kannata heittää hukkaan hyvää mahdollisuutta luoda eripuraa!!!

   (Oon kyllä varma että en syönyt sitä. Ostin kolme purkkia, kaikki eri makuja ja säästin parhaan maun viimeiseksi. Enkä koskaan saanut sitä.)

 2. Sami Rautio

  Mistä löydät tuota kahvia mestarin sekoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén