Välillä on kiva palata bloggaamisen alkuhämärään…ja tehdä vaikka tällainen klassinen treeniviikko-postaus. Muistatteko, kun joskus entisaikaan postaukset saattoivat koostua vaikka pelkästään siitä, millaisen treenin oli tehnyt?

No eihän se mitään upeaa aikaa ollut, mutta kokeillaans silti. Tässä on kyseessä männäviikko, ja hyvin kasuaali sellainen. En treenaa nyt yhtään mihinkään (vaikka KK:lle olenkin menossa!), kaikki liikkumiseni pohjaa pelkästään mukavuuden maksimointiin.

Se tarkoittaa mm. sitä että palkkarit on kunnossa!

Tällaista se on, kun antaa hedonismilleen vallan:

Ma: En tehnyt mitään. MITÄÄN.

Ti: Kävin illalla vähän käveleksimässä ja ottamassa kuvia. Olin Berliinin reissun jäljiltä flunssainen, mutta oli pakko saada happea. Itä-Helsingin rantamilla oli mukavaa vaellella, vaikka tällainen lännen prinsessa olenkin.

Ke: Kävelin Lotan luokse noin puoli tuntia. Tänään olisi ollut tribal fusionin tekniikkatunti, mutta olin niin väsynyt että en mennyt… En myöskään ollut vielä siinä kunnossa että olisin juossut, mutta taas oli sellainen olo, että pikkuisen liikettä pitää saada.

To: Kävin tribalin koreografiatunnilla. Olin lomaillessa unohtanut koreosta ison osan, mutta oih kyllä se on sitten ihana! Näette sitten noin 300 vuoden päästä kun osaan sen.

Pe: Aamusta kävin Miian ja Lotan kanssa Altaalla uimassa. Yritän käydä siellä kerran viikossa aamu-uinnilla, koska se nyt vaan on parasta mitä ihminen voi aamulla kello 8.30-9.30 tehdä. Vinkki-vinkkinen: älä mene pe aamuna, hirveä tryysinki on silloin! Ja toinen vinkki: ota sieltä se oma pikku pukuhuone heti kun tulet portista sisään. Paitsi älä silloin jos me ollaan siellä, koska se on MEIDÄN OMA PUKKARI MENE POIS HUS!!

Kl 7.15 herätys ei oo mun juttu. Ei todellakaan.

Illalla kävelin kauemmas ruokakauppaan, siihen meni noin 45 minuuttia…sama syy kuin aiemmilla kävelyillä, teki mieli vaan vähän heilutella raajoja.

La: Istuin kisoissa Myllyssä, ja loppupäivä menikin raivokkaasti tiskatessa ja pyykkiä pestessä.

Mun bebis siirtyi kilpailemaan maajoukkuelinjalle. Kuva Hannu Sipilä/ Suomen Taitovoimisteluklubi.

Su: Juoksin Laajasaloon, tasan 10 km. Tarkoitus oli käyttää aikaa 80 minuuttia, koska kävin testaamassa Helsinki 10 -jänistysvauhtia (28.4., tuu megeen, kom med, join us!). Mutta koska jouduin sekä tietöiden uhriksi että jouduin katsomaan karttaa suht usein, ähräsin reitillä epämääräisen ajan.

Lopuksi vielä pikkunen kevennys, tai siis “kevennys” koska eihän tämä ole yhtään hauskaa:

Että jos olet joskus miettinyt, että miksi naiset elävät pidempään kuin miehet, niin selitys on kuvassa. Juu kyllä, ihan sulaa se on.