Meduusan verkossa 7/2017

Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla meduusat ovat ihastuneet. Mutta mihin, se selviää alempaa.

Polylovee

You Me Her on Netflixiin alkuvuodesta lisätty romanttinen komediasarja. Sanapari ei yleensä aiheuta innostusta, mutta kuten nimestä voi päätellä, You Me Her kertoo polysuhteesta.

Sarjassa keski-ikää lähestyvä aviopari aloittaa suhteen opiskelijatytön kanssa. Aluksi tarkoituksena on vain yrittää pelastaa parin väljähtynyt avioliitto, mutta tunteet tulevat pian kuvioihin.

You Me Her kannattaa katsoa kahdesta syystä. Ensinnäkin on upeaa, että on tehty sarja polyamorisesta, ei-heteronormatiivisesta suhteesta. Vieläpä onnistuneen samaistuttava sellainen! Toiseksi sarjan sanoma on tärkeä: uskallatko tehdä mitä haluat, normeista ja muiden odotuksista välittämättä?

Kuva täältä.

Klassista kauneudenhoitoa meille laiskoille

Miltä kuulostaisi päivävoide, jota laitettuaan tuntee itsensä niin nätiksi, että skippaa meikkaamisen?  Saatuaan pari viikkoa sitten testiin Weledan Wild Rose -kasvorasvan Lotta on hölvännyt tuotetta kasvoilleen maanisesti – ja kertonut lähipiirilleen kyllästymiseen asti, kuinka hyvältä ja ravitulta iho on alkanut näyttää. Meikkivoiteen laittaminen on tuntunut turhalta, kun iho näyttää tyytyvän pelkkään superravitsevaan kosteusvoiteeseen.

Ruusuvoide on tarkoitettu kolmekymppisille ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Sarjassa on myös kevyempää kosteutusta kaipaaville vähemmän stydi rasva sekä silmänympärysvoide.

Pistä pää kypärään

Vaikka oletkin varmasti about 100 % riskitön fillaroitsija, etkä esim. kuuntele musaa, plärää puhelinta tai muuten vain ajele omissa ajatuksissasi, muista ne muut pöllöt liikenteessä.

On nimittäin se aika vuodesta kun aloitetaan taas noin viikon ajaksi työmatkapyöräily. Jos tykkäät sun päästä, laita siihen kypärä. Jos sporttimalli ei kiinnosta, Nutcasen valikoimissa on esim tällaisia astetta siistimpiä robokypäriä. Meduusanpoikasen kypärä saatu.

Previous

Päästäkääs lapset täti leikkimään!

Next

Noin viikon olut: Malmgård Pekko PA

2 Comments

  1. MariA

    Lisähuomautuksena haluaisin sanoa tuohon kypäräasiaan vielä, että vaikka et tykkäisi sun omasta päästä tarpeeksi suojataksesi sen, niin kannattaa muistaa että ainakin lasten, puolison, sukulaisten ja ystävien mielestä sun pää on todella tärkeä! Eipä ne läheiset yleensä siellä aivovammayksiköissä huokaile ihastuksesta kun kampaus säily niin hyvin.

    Kiitos kypärävinkeistä. Oma potta alkaa olemaan sen verran iällä että pitäisi alkaa uusimaan 🙂

    • Nina

      Olet oikeassa! Kiitos kommentista! Ja uusi potta on kyllä ihan kiva piristysjuttu, lupa hankkimiseen myönnetty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén