Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Ruumisviikon kunniaksi tämänkertaisesta verkosta löytyy kaikenlaista vanhaa mätisäkkiä ilahduttavaa uutuutta.

Fressi Ryhti ja liikkuvuus

Emme ole varsinaisia perinteisen ryhmäliikunnan harrastajia. Yllätyimmekin, kun löysimme itsemme Fressistä testaamasta Ryhti ja liikkuvuus -nimistä uutuustuntia. Pienryhmätunnin veti fysioterapeutti, eikä se ollutkaan pelkkää keppijumppaa, kuten uumoilimme. Tässäpä oiva ruumista vetreyttävä treenikonsepti kaikille toimistotyöstä tai puntinnostosta jäykistyneille ihmiskepukoille!

Liiku liikkumaan

Pääkaupunkiseudun asukkeja kannustetaan liikkumaan omin voimin liikuntapaikoille HSY:n Liiku liikkumaan -kampanjassa. Kampanja on voimassa 18.9.–8.10 eli vielä ehdit mukaan. Ajatuksena on paitsi kannustaa ihmisiä liikkeelle, myös vähentää liikkumisesta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Teräsmeduusat tervehtivät kampanjaa ilolla!

Duudsonitkin ihan pink(k)einä

On taas se aika vuodesta, kun kaikki on pinkkiä. Roosa nauha -kampanjalla kerätään tuttuun tapaan varoja rintasyöpätutkimukseen ja siihen liittyvään neuvontaan. Tällä kertaa rusetin suunnittelivat Duudsonit – nuo miespuoliset Terikset 😀 Kuvassa vähäsorminen dude kiinnittää Ninalle rusettia.

Lisää tissiasiaa: vuoden tissikalenteri

Nyt kuulkaa on saatavilla mahtavan hieno seinäkalenteri kaikille tissien ystäville (ja kukapa ei sellainen olisi!). Kati-Marikan kuvittama Kivat tissit 2018 -seinäkalenteri nyt ennakkotilattavana Weecosissa! Ennakkotilauksia otetaan vastaan 27.9.–15.10. Varaa itsellesi tai lahjaksi ja varmista, että pysyt ensi vuonnakin päivistä kartalla <3 Myöhemmin kalenteria saa luultavasti myös Kallion Rõõm kauppa & galleriasta.

Heijastinpäivä

Näillä leveyksillä on pian taas pimeää kuin mörön persiissä. Liikenneturvan vuosittainen heijastinpäivä 1.10. muistuttelee, että omia pimeästä kaudesta hengissäselviytymismahdollisuuksiaan voi näppärästi kohentaa käyttämällä heijastinta. Ohessa Teristen suosikkiheijastin.