Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla verkkoon tarttui muun muassa telkkarista löytyvää seksiä sekä Teräsmeduusojen unelmien kengät.

Hävikkiviikko 11.-17.9.

Suunnittele ruokaostokset tai vaihtoehtoisesti sitoudu syömään ja juomaan kaikki, mitä kotiisi kannat. Syö lautanen tyhjäksi tai syötä loput koiralle. Kokkaa tähteistä munakasta. Laita ruokavuokaan leivinpaperi, että saat viimeisetkin rippeet makaronilootasta kaavittua lautaselle. Tilaa lounassapuskat resq:sta. Olipa oman elämäsi Martta- tai Pirkka-vinkki mikä tahansa, nyt se on ajankohtainen. Hävikkiviikolla eli nyt ei passaa heittää ruoantähteitä menemään.

Kaljanpitävät Addut

Rakas Adidas,

Kuulimme, että olet valmistanut lenkkarit ihan vaan oluen ystäville. Oktoberfesteille suunnitellut München-tossut ovat veden- ja kaljanpitävät ja disaineri on saanut inspiraationsa nahkahousuista.

Semmoista asiaa, että meille nämä olisivat täydelliset.

Prost!

Terv. Terikset

 

Yle ja seksi ne yhteen soppii

Seksin syyskuu – seksiä ja alastomia teemoja! Tarjontaa on nuorista seksin ammattilaisista seksiaddikteihin, kurtisaaneihin ja Seksi-Suomen historiaan. Seksi-Suomen? Ohjelmatarjonnan voi tsekata täältä.

Kuutamouinti Stadikalla 15.9.

Uintikesän (oliko sitä) perinteiset viralliset päättäjäiset järjestetään Stadikalla, kun pulikoimaan pääsee iltamyöhään eli klo 23 asti perjantaina 15.9. Lupaavat viileää iltaa, lämmintä vettä, lyhtyjä ja musiikkia. Normi sisäänpääsymaksulla sisään.

Habitare 13.-17.9.

Hahaha! Heti luulit, että läävämuijat on alkanu sisustaa! Meitä tuskin näet messuilla, vaikka siellä onkin Ikea. Ja kaljaa.

*Ylin kuva Oktoberfest-Adduista: 43einhalb