Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Marttahenkinen sesonkikasvisvinkki

Emme tiedä tiedä teistä, mutta täällä päässä on aika usein haastetta keksiä tutuista raaka-aineista mitään uutta. Onneksi muut keksii, että tälleekin voi tehdä. Kuten nyt vaikka marinoida parsakaalia.

Chiliä, inkivääriä, korianteria – ei voi mennä vikaan!

Postiluukusta kolahti kaksi osoitetta vanhaan asuntoon lähetetty Yhteishyvä, ja onneksi se jatkoi sinnikkäästi perille, sillä ruokalehden marinoitu parsakaali oli varsin herkullista. Testaa, parsakaali on sesongissa just nyt!

Kuunteele miinuaa kuunteleen siinuaa..!

Kesällä pitää kuunnella radiota. Ja paras “radio” kuunnella on Radio Sodoma. Kyseessä on kaikkien suuresti ja syystä rakastaman Antti Holman podcast.

Ylen (ohhoh) sivuilla ohjelma esitellään näin: Radio Sodoma on Helvetin ainut ja suosituin radiokanava. Sen kuolematon juontaja Kalevi Tuoninen vie kuulijan viidentoista jakson matkalle Sodoman pimeään studioon. Radio Sodoman lähetykset koostuvat lähes sataprosenttisesti mustasta huumorista, jota on laimennettu yhteiskunnallisella keskustelulla ja peräaukkovitseillä, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi.

Pelkästään Radio Sodoma riittää siihen, että olet saanut vuoden Yle-verollesi vastinetta, mutta vinkataan nyt samaan syssyyn myös The Young Pope -sarjasta. Suosittelemme katsomatta, sillä pakkohan sen on olla hyvä, koska paavi. Ehkä myös siksi, että Jude Law. Kuka nyt mistäkin tykkää…

Onnea Lahti!

Aina kannattaa käyttää Dressmann-onnittelua, jos mahdollista. Nyt on, kun Lahteen avataan Rock the Pole -tankotanssikoulun* toimipiste. Rock the Pole Lahti toimii yhdessä samoissa toimitiloissa paikallisen liikuntakeskus Mueve Clubin kanssa, ja on Lahden ainoa tankotanssikoulu. Tuntivalikoima on Helsingin pään tapaan monipuolinen, joten uusia elämyksiä vaan hakemaan!

Kuvassa RTP:n ohjaaja Joni.

Rock the Pole Lahti avataan 1.8., ja avajaiset ovat kaikille avoimet. Ohjelmassa on mm. tuntinäytteitä, Vesijärvenkatu 27, klo 17-21.

WASSUP?!

Kuten hyvin tiedetään, Meduusat ovat vesiurheilun ystäviä. Yksi suosikkilajeistamme on suppaus. Homma on helppoa, eikä mitään taitoja juuri tarvitse. Normaali tasapaino ja uimataito riittävät, ja laudalla voi ottaa mukaansa meloksimaan vaikka poikasen.

Parasta suppailu on lämpimänä päivänä rauhallisella vesialueella, jolloin laudalla voi välillä pötkötellä taikka testailla joogamuuvsseja (kuten Miia yläkuvassa). Myös suppiretkeä kannattaa kokeilla, niitä tarjoaa esimerkiksi TwentyKnots.

*Sofia on yksi RTP:n omistajista.