Tammikuussa 2011 kävelin Lönnrotinkatua silloiseen Rock the Poleen*. Olin haaveillut tankotanssin kokeilemisesta pitkään, mutta jotenkin en vain ollut uskaltanut. Silloinkin olin ihan hermona, mutta menin kuitenkin sisään ja tunnille. Ja elämästäni tuli ihan erilaista.

Olin harrastanut juoksua jo jonkin aikaa, mutta tankotanssi vei liikuntainnostukseni ihan eri tasolle. Jo muutaman Rock the Polen tunnin jälkeen pystyin tekemään asioita, joita en olisi voinut kuvitellakaan. Elämästäni tuli ihan erilaista, koska minusta itsestäni löytyi sisältä joku ihan eri tyyppi.

Tässä oon justiinsa aloittanut. Awww.

Olin vahvempi, rohkeampi, notkeampi, sitkeämpi ja nopeampi oppimaan mitä olin uskonut. Kun kävelin koululta kotiin kevätiltaisin, olin kuin rakastunut. Luuhasin Rock the Polella niin paljon, että lopulta jäin sinne töihin. Ja tietysti minusta tuli tankotanssin ilosanoman maallikkosaarnaaja. Nyt olen tosi innoissani, että voin ilmoittaa teille suuren ilon:

Rock the Pole laajentaa Lahteen!
Lahden toimipiste on samoissa tiloissa Mueve Clubin kanssa, ja se avataan tänään. Avajaisia vietetään 17-21, eli kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa piipahtamaan! Ohjelmassa on näytetunteja, naposteltavaa, opettajiin ja treenikavereihin tutustumista sekä tarjouksia! Rock the Pole Lahden osoite on Vesijärvenkatu 27.

Ja laitetaas tähän vielä alekoodi! Lahden toimipisteessä on lyhyt alkeiskurssi, 5 kertaa, 12.9-10.10. Se on erinomainen tapa aloittaa tankotanssiharrastus. Tunneilla on sama opettaja ja sillä käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi sopii ensikertalaisille ja tankoilua vähän kokeilleille. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen rockthepoleinfo(at)gmail.com

Mainitse blogini ilmoittautumisen yhteydessä, ja saat 80€ hintaisen kurssin 50 eurolla.
Vain kybän kerta, ja sinulla on syy odottaa syksyn tuloa! (Mahdollinen uusi, paljon siistimpi elämä tulee kaupan päälle!)

*Omistan osan Rock the Polesta.