Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla verkosta löytyy kesäbodyy, uikkarii, makkaraa ja humppaa, eli suven olennaisimpia, tieysti siksi koska nyt on kesäkuu!

Kesäbodyjoogahaaste

Kesäkuu, kesäbody, kesäbodyjoogahaaste. Heittäydymme Teris-instassa Summer leotard love -haasteeseen, jossa asana on vapaa. Kahdeksan päivää, kahdeksan ubeaa meduusaa bodyissa. Tuu messiin tai seuraa nyt ainakin!

HK:n blööt 2.0

Kokoonnuimme taannoin ulkoilemaan, ilkamoimaan, saunomaan ja koodaamaan yhdessä. Ja mikäs moiset kesäpuuhat paremmin kruunaisi kuin grillaaminen! Siispä grilli (todella hieno, tynnyristä tehty omatekoinen design-grilli huom) tulille ja HK:lta testiin saamamme uutuusmakkarat hiillokselle.

Testatut appeet jakoivat raadin mielipiteitä. Kariniemen kananpojan valkosipuli-persilja kanamakkara (!) oli valitettavan mitäänsanomaton, mautonkin (tosin raadin kolmevuotias jäsen piti siitä kovasti). PoPo eli possu-porkkana oli kadonnut makkarakastikkeeksi jo aiemmin. (Kuulemma siinä toimi ihan kivasti).  Parhausmaggaraksi tuomittiin chorizo-henkinen Katalonian Carlos. Terikset innottuivat sitä mutustellessaan haaveilemaan kesällä koittavasta seikkailulomasta Carloksen maille.

Uikkariapajat parhaimmillaan

Tarvitsetko uuden uimapuvun tai biksut? Mene sinne kauppaan nyt, vaikka taivaalta tuleekin vettä kuin vedenpaisumuksen edellä. Toistaiseksi kokoja ja malleja on vielä hyvin, etkä joudu tyytymään niihin pariin riekaleeseen, jotka ovat juhannuksen jälkeen jäljellä. Ja hei, jos tulee ehta vedenpaisumus, tarvitset uikkaria silloinkin.

Pikavinkkeinä: Stadiumista löydät imartelevan ja vaikka joogatessakin päällä pysyvän kolmiomallisen bikiniyläosan. Superhalvat ja riemunkirjavat biksut nappaat New Yorkerista. Isopovinen taas löytää yläosia G-kuppiin asti Cubukselta.

Humppaa tai kuole!

Ai et osaa? Onneksi muuvssit opettaa Kaupunkitanssit, ulkona ja ihan ilmaiseksi vielä!