Kokeilussa kovan tason kosmetiikka

Kuten olen kertonut, tykkään kyllä kosmetiikasta. Mutta sen käyttäminen on niin vaivalloista.Tavoittelin tässä kuvassa luxus-spa-henkeä, kylpytakki ja kaikki!

Esimerkiksi meikinpoistoaineita en käytä ikinä, liikaa vaivaa. Sama koskee kasvovesiä. Pesen naamani yleensä käsisaippualla, se kun on kätevästi lavuaarin reunalla ja pumppupullossa. Nykyisin en juuri lakkaa kynsiäni, mutta jos lakkaan, lakka saa rapista itsekseen pois, koska sen poistaminen on niin RASKASTA.

No nyt on käynyt niin, että olen saanut testiin oikein super high maitenance -henkistä kosmetiikkaa. Ripsiseerumia. Kasvoampulleja. Nämä ovat tuotteita, joita en itse hankkisi, vaikka tulokset kyllä kiinnostavat. En vain saisi aikaan hankkia, ja tuskin käyttääkään. Mutta nyt on tullut se aika, että läävämuija yrittää kosmetiikkaa ihan tosissaan.

Medik8-ripsi- ja kulmaseerumi houkuttaa todella. Kukapa ei haluaisi pitkiä ripsiä ja tuuheita kulmakarvoja. Itse ajattelen tietysti, että josko sitä voisi jättää meikkaamatta kun olisi vähän karvaisempi.

En selvitä, mihin tuotteen tehon pitäisi perustua. Kunhan ei uhrata kuutteja, niin aivan sama.

Aika äkkiä huomaan, että tulosten saavuttamiseksi ripsiseerumia pitäisi varmaan muistaa käyttää. Olen asettanut sen hammasharjani viereen, mutta aamusta ja illasta toiseen käytän vain toista vehjettä. Läheisteni onneksi kyseessä on hammasharja.

Baborin naamaseerumi lupaa anti-agea ja tulee kuumottavissa lasiampulleissa. Miten ne rikotaan? Eikö pikku lasihiutuletta mene ympäriinsä? Käytän rikkomisessa apuna vessapaperia ja lätkin seerumia naamaan.Tuleeko teillekin tosi vakuuttunut olo, kun tuo ampulli on piirretty tieteiselokuva-viivoilla?

Nestettä on ampullissa aivan liikaa. En tiedä minne kaikkialle tehoainetta tunkisin. Tykkään kyllä kovasti seerumin teknokemiallisesta tuoksusta: nyt saatana tapahtuu!

Tosin en huomaa naamassani mitään eroa. Ehkä siksi, että muistan käyttää yhden ampullin kahden viikon välein.

Testin jälkeen ilmassa leijuu sama kysymys kuin ennen testiä: miten, miten, MITEN tällaisia tuotteita muistaa lätkiä naamaansa?

Previous

Meduusan verkossa 13/17

Next

Noin viikon olut: Teerenpeli Savanni Samu

2 Comments

 1. Ihanaa, että joku kysyy, miten ampulli on tarkoitus rikkoa! Itse en käytä mitään tuollaisia lähinnä siksi, että … okei, siksi, etten muista myöskään käyttää niitä MUTTA myös siksi, että en OSAA.

  Eikä ihminen voi mennä kosmetiikan myyjättäreltä kysymään, että miten tämä ampulli rikotaan – siinä käy kuitenkin niin, että myyjä katsoo halveksuvasti ja sanoo, että se niellään kokonaisena, onko vielä joku joka ei tätä tiedä, ja sitten pitää luikkia naama punaisena pakoon ja harkita kauneuskirurgiaa, jotta muuttuisi tunnistamattomaksi.

  • Sofia

   Joo se oli äärimmäisen pelottavaa kyllä. Missä noi rikkomiskäytänteet opetetaan?

   Lisäksi siinä tuli mukana joku muovinen työkalu, jolla ilmeisesti rikotaan, mutta en tajunnut miten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén